Dominee Ruben van Zwieten en schrijfster Heleen van Royen roasten Johnny de Mol

dinsdag 27 november 2018
Foto: Comedy Central - © Viacom Benelux 2018

Johnny de Mol; hij zet zich belangeloos in voor vluchtelingen, gunt ongeneeslijk zieke mensen de reis van hun leven, en geeft mensen met een verstandelijke beperking het podium dat ze verdienen.

Na zijn 'wilde' jaren zet hij zich nu in voor inclusiviteit en gelijkheid- wie denkt hij wel dat hij is? De zoon van God? Ok, dat is hij misschien ook wel een beetje, des te meer reden om hem aan het kruis te nagelen.


Comedy Central maakt nu de eerste Roasters bekend die de daad bij het woord gaan voegen: Zuidasdominee Ruben van Zwieten en schrijfster Heleen van Royen. The Roast of Johnny de Mol is dinsdag 18 december om 20.30 uur te zien op Viacom-zender Comedy Central.

Ruben van Zwieten (klik voor video), bekend als dominee van de Zuidas, is initiatiefnemer van De Nieuwe Poort, vriend van Johnny en hij heeft onlangs nog Johnny's huwelijk ingezegend: 'De man die zich bewust is van zijn rol en verantwoordelijkheid in dit leven. Desalniettemin of juist daarom, tijd om hem te roasten.'

Bestseller auteur Heleen van Royen: 'Lieve Johnny, jaren geleden heb je me geïnspireerd tijdens het schrijven van een van mijn romans. Maar de laatste tijd heb ik weinig aan je. Je bent zo braaf geworden, slaapverwekkend gewoon. Hopelijk brengt deze roast weer wat leven in de brouwerij. Ik zit dag en nacht achter mijn laptop. De teksten die eruit komen… berg je maar!'

Eerder maakte Peter Pannekoek al zijn comeback bekend in het Roast-panel. Overtreft hij zichzelf dit jaar? Of ontmoet hij zijn meerdere? Comedy Central onthult komende weken nog de Roast Master en de andere Roasters die Johnny de Mol genadeloos gaan roasten.

Over The Roast of...
In The Roast of... worden zogenaamde Roastees geconfronteerd met gênante momenten en opvallende eigenschappen. Comedy Central heeft als 'Home of Roasting' inmiddels al een lange Roast geschiedenis. Sinds 2003 zijn onder andere Pamela Anderson, Charlie Sheen, James Franco, Donald Trump, Justin Bieber, Rob Lowe en recentelijk nog Bruce Willis geroast. In Nederland gingen Gordon (2016) en Giel Beelen (2017) de nieuwe Roastee Johnny de Mol voor. We only roast the ones we love.

The Roast of Johnny de Mol is dinsdag 18 december om 20.30 uur te zien op Viacom-zender Comedy Central. De productie van deze derde editie is ook dit jaar in vertrouwde handen van MasMedia.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice for All' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een cliŽnt bij die door de correctionele rechtbank veroordeeld werd wegens moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O. en schoot hem neer. O. was de leider van de beruchte motorclub No Surrender en werd inmiddels zelf veroordeeld wegens 'crimineel kannibalisme'. Meester Vandemeulebroucke pleit de zaak voor het hof van beroep. Meester Mounir Souidi bezoekt een cliŽnt in de hulpgevangenis van Leuven. De man is een notoir pornoproducent en zit een straf uit wegens een zedenmisdrijf.

'Justice for All', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers