'Dancing on Ice' (RTL 4) treft laatste voorbereidingen

zaterdag 26 augustus 2006

De laatste voorbereidingen werden gisteren getroffen in IJssportcentrum Eindhoven. Er werd nog druk gerepeteerd, de paren schaatsten hun kür voor de camera en de kleding werd voor de laatste keer doorgepast. Alles moet perfect zijn als de BN'ers en BV'ers zaterdagavond gaan schaatsen voor een uitverkochte schaatsbaan. Ruim zevenhonderd mensen in de hal zelf en de kijker thuis kunnen live meeleven en meegenieten met de schaatsers.

U


mberto Russel, redacteur, vertelt dat zowel het productieteam als de bekende deelnemers  helemaal zijn ingeburgderd in alle schaatstermen. "De schaatsers hebben spieren ontdekt waarvan ze niet wisten dat ze ze hadden en de fysiotherapeut is favoriet deze dagen. Het is niet te geloven dat de deelnemers twee maanden geleden totaal niet konden schaatsen en nu een prachtige performance neerzetten. Pascale Naessens, de echtgenote van Paul Jambers, is pas een maand geleden begonnen met trainen! We zijn echt heel trots op ze. De sfeer is heel goed terwijl de zenuwen beginnen toe te slaan."

Naast de zaterdagavondshow, omvat 'Dancing On Ice' ook een wekelijks live result-show op zondagavond. In deze uitzending worden de prestaties van de vorige avond nader bekeken en zijn er gastoptredens. Backstage-reportages geven een indruk van de verschillende trainingen en de ijsdansers krijgen uiteraard ook te horen wie van hen de ijzers weer in het vet kan zetten. De vijfkoppige jury geeft een kritisch oordeel en nadat ook de kijker thuis zijn of haar stem heeft uitgebracht, worden de punten van de jury en van de kijkers bij elkaar opgeteld. De twee laagst beoordeelde paren doen vervolgens een zogenaamde skate-off. Het is dan uitsluitend aan de vakjury om te bepalen welke van deze twee de volgende week terugkomt.
 
'Dancing On Ice: de show: wekelijks vanaf zaterdag 26 augustus 2006, om 20.00 uur bij RTL 4.

'Dancing On Ice: de uitslag: wekelijks vanaf zondag 27 augustus 2006, om 21.00 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Dancing On Ice

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kinderen van het Verzet' (Canvas)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

'Kinderen van het Verzet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers