Coronacrisis: 'RTL Boulevard' vandaag al om 17 uur op tv

maandag 16 maart 2020
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

De coronacrisis zorgt ook voor verschuivingen in het programmaschema van RTL4. 'Koffietijd' en '5 Uur Live' komen te vervallen, 'RTL Boulevard' komt extra vroeg op het scherm.

'In de file staan is er vandaag voor de meeste mensen niet bij, dus je kunt je thuiswerkdag op een relaxte manier voor de tv afsluiten. Dat doe je met RTL Boulevard, want de uitzending van vandaag is vanwege de speciale toespraak van Mark Rutte al om 17 uur te zien.', klinkt het op de website van 'RTL Boulevard'.

De uitzending van vandaag staat volledig in het teken van de coronacrisis en de maatregelen die gisteren afgekondigd zijn.

'RTL Boulevard', maandag 16 maart om 17.00 uur op RTL4.


 


Lees ook:
NPO-zenders in teken van coronavirus: 'Samen houden we Nederland open'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiënter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers