'Chateau Meiland' wint Gouden Televizier-Ring

donderdag 10 oktober 2019
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2019

De Meilandjes hebben het woensdagavond geflikt: 'Chateau Meiland' heeft de Gouden Televizier-Ring gewonnen! 'Ik vind het echt bizar wat we hier allemaal meemaken, he?', vertelde Erica nog verbijsterd aan 'Shownieuws'.

Maxime reageert met: 'Het is voor mij een wolk hoor, moet ik zeggen, ik besef het nog niet. Het is allemaal zo snel gegaan, al die maanden!'


Ook Martien reageert voor de camera van 'Shownieuws': 'Ja, we zijn enorm trots en nogmaals, alle fans, alle kijkers van 'Chateau Meiland', enorm bedankt! We zijn dolblij!'

Ze hebben de Gouden Televizier-Ring in handen gekregen, nadat het Nederlandse publiek massaal op het SBS6-programma heeft gestemd. Dat betekent dat 'Chateau Meiland' officieel het favoriete programma van Nederland is! Daarmee laten ze de programma’s 'Expeditie Robinson' en 'Beste Zangers' achter zich.

Het realityprogramma kreeg 55% van de stemmen. 'Het is fantastisch voor SBS', jubelde Martien Meiland in zijn bedankwoord. 'Wij hebben jullie deze zomer uit het slijk getrokken', aldus de kasteelheer, die vlak voordat hij dé ring om zijn vinger mocht schuiven nog zei niets mee te krijgen van het succes. 'Het schijnt een hit te zijn, maar wij zitten in dat chateau en krijgen niks mee.' Martien sloot zijn bedankje af met de inmiddels beroemde woorden 'wijnen, wijnen, wijnen'.

Bron: sbs6.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

"Wanneer was u voor het laatst verliefd?", "Heeft de paus altijd gelijk?" of "Moet het celibaat niet afgeschaft worden?". Zes priesters krijgen in een lege televisiestudio anonieme vragen van het publiek voorgeschoteld die ze moeten beantwoorden. Siska Schoeters gaat radio maken bij Radio Maria en meldt zich aan in de gevangenis van Brugge.

'Durf te Vragen', om 20.35 uur op En.

Dossiers