'Chateau Meiland' wint Gouden Televizier-Ring

donderdag 10 oktober 2019
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2019

De Meilandjes hebben het woensdagavond geflikt: 'Chateau Meiland' heeft de Gouden Televizier-Ring gewonnen! 'Ik vind het echt bizar wat we hier allemaal meemaken, he?', vertelde Erica nog verbijsterd aan 'Shownieuws'.

Maxime reageert met: 'Het is voor mij een wolk hoor, moet ik zeggen, ik besef het nog niet. Het is allemaal zo snel gegaan, al die maanden!'


Ook Martien reageert voor de camera van 'Shownieuws': 'Ja, we zijn enorm trots en nogmaals, alle fans, alle kijkers van 'Chateau Meiland', enorm bedankt! We zijn dolblij!'

Ze hebben de Gouden Televizier-Ring in handen gekregen, nadat het Nederlandse publiek massaal op het SBS6-programma heeft gestemd. Dat betekent dat 'Chateau Meiland' officieel het favoriete programma van Nederland is! Daarmee laten ze de programma’s 'Expeditie Robinson' en 'Beste Zangers' achter zich.

Het realityprogramma kreeg 55% van de stemmen. 'Het is fantastisch voor SBS', jubelde Martien Meiland in zijn bedankwoord. 'Wij hebben jullie deze zomer uit het slijk getrokken', aldus de kasteelheer, die vlak voordat hij dé ring om zijn vinger mocht schuiven nog zei niets mee te krijgen van het succes. 'Het schijnt een hit te zijn, maar wij zitten in dat chateau en krijgen niks mee.' Martien sloot zijn bedankje af met de inmiddels beroemde woorden 'wijnen, wijnen, wijnen'.

Bron: sbs6.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers