'Boer zoekt Vrouw': Yvon Jaspers brengt 1100 liefdesbrieven rond

donderdag 13 februari 2020
Foto: © KRO-NCRV 2020

Vinden de tien boeren van 'Boer zoekt Vrouw' de liefde? Vanaf zondag 23 februari is hun zoektocht naar die ene ware te zien in het elfde seizoen 'Boer zoekt Vrouw'.

In september jl. zijn negen boeren en een boerin voorgesteld die via 'Boer zoekt Vrouw' hopen hun ware liefde te treffen. Zondag 23 februari brengt Yvon Jaspers de binnengekomen liefdespost, pakketten en mails naar de boerderijen. Van welke vijf boeren volgen we de liefdesavonturen op tv en welke boeren zien we terug in de webserie op boerzoektvrouw.nl?


Ruim 1100 brieven en pakketjes zijn dit jaar naar de boeren en boerin verstuurd. Zit de ware er tussen?
Yvon Jaspers: 'Als makers zijn wij natuurlijk net zo nieuwsgierig naar het verloop als de kijker. In 'Boer zoekt Vrouw' geven we de vrijgezelle boeren de kans om volgens een duidelijke route hun liefde te vinden. De speeddate, de dagdate, de logeerweken zijn steeds terugkerende elementen die hun doel hebben bewezen. Maar ook al is die route bekend, hóe de boeren ‘m af zullen leggen is aan hen. Hoe vaak je het paadje ook al hebt gelopen, iedere keer komen we nieuwe verrassingen tegen. Zowel bij de boeren als bij de vrouwen. Ik ben dit jaar van de ene in de andere verbazing gerold. Het is een seizoen waarin alles anders liep dan ik van tevoren had voorspeld. En dat is maar goed ook!'

Webserie
Direct na de uitzending komt het eerste deel van de webserie online waarin te zien is hoe het de boeren vergaat die niet voldoende brieven hadden om op tv te worden gevolgd. Wekelijks wordt een nieuwe aflevering online geplaatst.

'Boer zoekt Vrouw', wekelijks vanaf zondag 23 februari om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

'Brasserie Romantiek' is een gerenommeerd restaurant in het Antwerpse. Het wordt met succes gerund door uitbaatster Pascaline en kok Angelo. Vanavond is het Valentijn, een van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een gepast liefdesmenu en Pascaline heeft de tafels tiptop gedekt. Maar dan staat ineens Pascalines oude vlam Frank op de stoep. Voordat ze van haar verrassing bekomen is, komen de andere gasten aan. De vlotte autoverkoper Paul kijkt uit naar een zwoele avond met zijn vrouw Roos, maar zij lijkt met haar gedachten elders te zijn. De onzekere Walter kan zijn geluk niet op met zijn blind date Sylvia, maar waarover moet hij praten? En waarom is de in het zwart geklede Mia alleen komen opdagen? Tot overmaat van ramp is de nonchalante garçon Lesley weer eens te laat. De gerechten volgen elkaar op, maar in de keuken stijgt de spanning wanneer Pascaline, door Franks onverwachte komst, haar gebruikelijke controle over zichzelf verliest. En ook in de zaal worden maskers afgezet...

'Brasserie Romantiek', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers