'BH90210' is terug... op FOX!

maandag 22 juli 2019
Foto: FOX - © The Walt Disney Company Netherlands 2019

'BH90210', de iconische jaren negentig serie, is terug bij FOX. Vanaf 8 augustus, direct na Amerika start het gloednieuwe seizoen met de originele cast!

De cast is hun eigen weg gegaan sinds de originele serie 19 jaar geleden eindigde. Tijdens een hereniging van Shannen Doherty, Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris en Brian Austin is het tijd voor een 'Beverly Hills, 90210'-revival.


Tijdens de opnames, zorgde het maakproces voor een nog sappigere soap, dan de herstart zelf! Wat gebeurt er wanneer je eerste liefdes, oude romances, vrienden en 'frenemies' laat terugkomen met de iconische cast, die de hele wereld samen zag opgroeien? Lukt het ze om door te gaan waar ze gebleven waren?

De zeven voormalige tieneridolen spelen uitvergrote versies van zichzelf in de gloednieuwe dramaserie - met een gezonde dosis brutaliteit - die is geïnspireerd op hun echte leven én de relaties met elkaar.

Acteurs:

Gabrielle Carteris (als zichzelf)
Shannen Doherty (als zichzelf)
Jennie Garth (als zichzelf)
Brian Austin Green (als zichzelf)
Jason Priestley (als zichzelf)
Tori Spelling (als zichzelf)
Ian Ziering (als zichzelf)

Credits
EPs/Writers: Chris Alberghini, Mike Chessler, Patrick Sean Smith EPs: Gabrielle Carteris, Shannen Doherty, Jennie Garth, Brian Austin Green, Jason Priestley, Tori Spelling, Ian Ziering

'BH90210', vanaf 8 augustus elke donderdagavond te zien om 21.00 uur op FOX.

Persbericht FOX
https://www.foxtv.nl/

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De detectie naar kindermishandeling en de hulpverlening die erop volgt, lopen al te vaak mis. Dat kunnen Kristien, Sanghita en Abbas uit eerste hand getuigen. Jeugdrechter Nicole Caluwé en kinderarts Johan Marchand geven duiding.

'Als Je Eens Wist', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers