'Beau Blijft Binnen' gaat door bij RTL 4

vrijdag 10 april 2020
Foto: © RTL Nederland

Na het succes van de afgelopen weken, blijft Beau van Erven Dorens nog tot en met eind april bij RTL 4 te zien met 'Beau Blijft Binnen'. Live vanuit zijn huiskamer in Amsterdam praat Beau over alles dat ons op dit moment bezighoudt. Hij gaat ieder weekend in gesprek met mensen die graag hun verhaal kwijt willen in deze tijd dat velen van ons thuis moeten blijven.

Beau van Erven Dorens over ‘Beau Blijft Binnen’: 'Lekker kletsen met de mensen thuis. Soms grappig, soms verdrietig, soms informatief. Er gaat van alles fout, mijn kinderen lopen door het beeld en ik schakel af en toe naar het testbeeld, maar dat hoort er juist bij. Het is live en we zitten bij mij in de huiskamer. Ik verheug me echt de hele week op die uitzendingen. Want ik weet voor een groot gedeelte niet wat er gaat gebeuren. En die spontaniteit levert een interessante spanning op. Het is eigenlijk radio op tv. Ik noem het ook wel ‘piraten tv’.'

'Beau Blijft Binnen', tot en met 25 april iedere vrijdagavond (na 'Jinek') en zaterdagavond (na 'BankGiro Miljonairs')  te zien bij RTL 4.


 


Lees ook:
Ga dit weekend in gesprek met Beau van Erven Dorens (VIDEO!)
Beau van Erven Dorens vanaf 4 mei terug bij RTL 4 met 'BEAU'
Bron: persbericht RTL Nederland
http://www.RTL4.nl
Meer artikels over RTL 4

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers