Airen Mylene presenteert 'Hotel Rules' vanaf 15 mei bij Net5

dinsdag 14 mei 2019

Na vier succesvolle seizoenen van 'House Rules NL' komt Net5 nu met de spin-off 'Hotel Rules'. In dit nieuwe programma gaan vijf koppels elkaars hotel of bed & breakfast rigoureus verbouwen.

De koppels kennen elkaar niet en hebben niet meer dan een paar ‘hotelregels’ van de eigenaren meegekregen als leidraad voor de verbouwing. Presentatrice Airen Mylene volgt hen op de voet in de felle strijd om de hoofdprijs die bestaat uit 25.000 euro. 'Hotel Rules' is vanaf woensdag 15 mei om 20.30 uur te volgen bij Net5.


In elke aflevering overhandigt een stel de sleutels van hun eigen onderneming aan de vier andere rivaliserende duo’s. De enige invloed die de eigenaren hebben zijn de ‘hotelregels’: de do’s en don’ts zoals bepaalde stijlen, kleuren of materialen die wel of juist niet terug mogen komen in hun hotel of B&B. Het is aan de overige koppels om deze regels zo goed mogelijk te interpreteren en onder hoge tijdsdruk verschillende ruimtes een complete make-over te geven. Dit doen ze onder toeziend oog van een vakjury bestaande uit interieur designer Bertram Beerbaum en hotelrecensent Chantal Bonnamy.

De vijf teams bestaan dit seizoen uit:

Team Rood: Lorence (23) en Lucas (26) uit Lekkerkerk hebben een B&B met 12 kamers in Western-stijl geërfd van de vader van Lorence.

Team Paars: Liane (49) en Rinke (24) uit Liempde runnen als tante en nichtje samen met hun familie een manege met mogelijkheden om te overnachten.

Team Geel: Daphne (39) en Roy (46) zijn horecaondernemers die in het hartje van Nijmegen een hotel hebben.

Team Blauw: Sarah (36) en Daan (38) bezitten samen met hun drie kinderen een B&B in een voormalige school in Garrelsweer.

Team Groen: Ilse (52) en Jerry (60) baten een chalet uit op een naturistencamping in Zeewolde.

'Hotel Rules' is een productie van Skyhigh TV

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Mary Borsato en Betty de Groot schieten verliefde stellen te hulp die dromen van een onvergetelijk huwelijk, maar zich dat door beperkte financiŽle middelen niet kunnen veroorloven. Mary en Betty halen alles uit de kast om de perfecte budgetbruiloft te organiseren.

'Borsato's Budget Bruiloft', om 22.40 uur op VIJF.

Dossiers