'3Lab: Vader' zondag bij KRO-NCRV

zaterdag 16 november 2019

Jacinto heeft zijn bijna volwassen zoon Shakur al zes jaar niet gezien. Hij nodigt hem uit voor een roadtrip om hun onderlinge band te versterken.

Tussendoor belt hij met zijn vriendin om haar te vertellen hoe het gaat. De intieme film laat zien dat vader Jacinto veel van zijn zoon houdt, maar tevens beseft hoeveel schade hij heeft aangericht.


Vader is geregisseerd door Isabel Lamberti en geproduceerd door IJswater Films in samenwerking met KRO-NCRV. Op het Nederlands Film Festival 2019 ontving de film een Gouden Kalf nominatie voor Beste Korte Documentaire.   

'KRO-NCRV 3Lab Vader' is gerealiseerd binnen Teledoc Campus. Dit is een gezamenlijk project van NPO, CoBO, het Nederlands Filmfonds en het NPO-fonds voor de ontwikkeling van documentaire-talent.

'3Lab: Vader', zondag 17 november om 23.15 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Holland-België' (foto: RTL 4 - © RTL 2020)

Een team uit Vlaanderen onder leiding van Niels Destadsbader gaat een verbale strijd aan met een Nederlands team, geleid door Ruben Nicolai. Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Niels Destadsbader ook Katja Retsin en Wesley Sonck.

'Holland - Belgi', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers