'3Lab: Vader' zondag bij KRO-NCRV

zaterdag 16 november 2019

Jacinto heeft zijn bijna volwassen zoon Shakur al zes jaar niet gezien. Hij nodigt hem uit voor een roadtrip om hun onderlinge band te versterken.

Tussendoor belt hij met zijn vriendin om haar te vertellen hoe het gaat. De intieme film laat zien dat vader Jacinto veel van zijn zoon houdt, maar tevens beseft hoeveel schade hij heeft aangericht.


Vader is geregisseerd door Isabel Lamberti en geproduceerd door IJswater Films in samenwerking met KRO-NCRV. Op het Nederlands Film Festival 2019 ontving de film een Gouden Kalf nominatie voor Beste Korte Documentaire.   

'KRO-NCRV 3Lab Vader' is gerealiseerd binnen Teledoc Campus. Dit is een gezamenlijk project van NPO, CoBO, het Nederlands Filmfonds en het NPO-fonds voor de ontwikkeling van documentaire-talent.

'3Lab: Vader', zondag 17 november om 23.15 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op En.

Dossiers