Will Smith presenteert 'One Strange Rock' op National Geographic

dinsdag 5 december 2017

Will Smith wordt het gezicht van de nieuwe National Geographic-productie 'One Strange Rock'. Dat heeft Smith dinsdagmiddag op zijn Facebookpagina bekendgemaakt.

Smith neemt de kijker in de tiendelige tv-productie als gids mee op een spectaculaire reis over onze planeet en door de ruimte.


De nieuwe National Geographic-productie 'One Strange Rock' vertelt het intrigerende verhaal van onze aarde, op basis van de ervaringen van acht astronauten. Dankzij dit perspectief wordt het verhaal van onze planeet zowel vanaf de aarde als vanuit de ruimte verteld. In de serie worden thema's behandeld als het ontstaan van de aarde, zuurstof,  intelligentie en meer. De reis belooft een visueel spektakel te worden waarin Will Smith ('Ali', 'Pursuit of Happyness', 'Men in Black') op bijzondere wijze laat zien hoezeer alles op aarde met elkaar in verbinding staat. Uiteindelijk is er één heldere conclusie: 'There’s no place like home'.

Darren Aronofsky
De productie van 'One Strange Rock' wordt geleid door de geroemde regisseur Darren Aronofsky ('Mother!', 'Black Swan', 'Requiem for a Dream'). Aronofsky kijkt ernaar uit om met een van zijn favoriete acteurs te gaan samenwerken: 'Ik ben erg gelukkig met Will Smith als gids binnen onze serie. Zijn charisma, intelligentie en menselijkheid zullen helpen om de kijkers mee te nemen in het verhaal over het ongelofelijke wonder dat leven op aarde mogelijk maakt.'

Space Month
Voor de serie zijn opnames gemaakt in 45 landen, zes continenten en zelfs vanuit de ruimte, met een speciale VR-camera die National Geographic naar het International Space Station (ISS) heeft gestuurd. De première van 'One Strange Rock' staat gepland voor maart 2018, tijdens Space Month op National Geographic. De serie wordt in 172 landen en 43 talen uitgebracht door National Geographic. Op Youtube is de eerste teaser van 'One Strange Rock' te vinden.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers