'Treadstone' is nu beschikbaar op Amazon Prime Video

vrijdag 10 januari 2020
Foto: © Amazon Prime Video/BOBBERY AMSTERDAM

'Treadstone', van de producenten van de 'Bourne' franchise, onderzoekt de oorsprong en de hedendaagse acties van Operation Treadstone. Operation Treadstone is het beruchte en geheime CIA Black Ops Program dat gebruikt wordt om rekruten op te leiden tot onmenselijke moordenaars.

Seizoen 1 van de serie volgt sleeper agents over de hele wereld terwijl ze op mysterieuze wijze worden 'gewekt' om hun dodelijke missies te hervatten.Geproduceerd door UCP, Treadstone is ontwikkeld en uitvoerend geproduceerd door Tim Kring ('Heroes'). Ben Smith en Jeffrey Weiner ('Bourne' franchise) zijn de uitvoerend producenten. De sterren uit de serie zijn Jeremy Irvine, Tracy Ifeachor, Omar Metwally, Brain J. Smith, Hyo Joo Han, Gabrielle Scharnitzky, Emilia Schüle en Michelle Forbes.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Tijdens een wandeling treft Will in de sneeuw een ernstig onderkoelde vrouw aan. Daniel weet niet hoe hij moet omgaan met de ziekte van zijn ex-vrouw. De persoonlijke problemen tussen Connor en Ava laten zich ook in het ziekenhuis voelen.

'Chicago Med', om 23.40 uur op VTM.

Dossiers