Storm op komst in 'Ex on the Beach: Double Dutch'

zaterdag 22 december 2018
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2018

Met de aankomst van 3 exen in de vorige aflevering is er trouble in paradise op het prachtige Curaçao. Lena's ex Mezdi, Sabrina, die samen is geweest met Robin en Jim, de ex van Djessy, zorgen direct voor nieuwe energie op het eiland.

De zorgvuldig opgebouwde relaties komen ineens onder spanning te staan.


Met de komst van Jim begint Djessy toch wel te twijfelen over haar gevoelens voor Elias, terwijl Viktor en Renan zijn nog steeds hun oude romance aan het aanwakkeren.

En alsof de komst van de 3 exen nog niet voldoende was, heeft de Tablet of Terror deze aflevering wederom een nieuwe Ex uitgenodigd in de villa. Deze Ex komt maar voor 1 ding.. Wraak!

De nieuwe Ex zet alle relaties nog verder op scherp en dat maakt behoorlijk wat los bij onze vakantiegangers. Viktor lijkt niet heel blij te zijn met de nieuwste aanwinst van de villa... Harrie gooit er een goede snack-quote in en  Mezdi doet een soort van vreugdedansje...

Robin helpt ons nog even herinneren aan het feit dat drama en 'Ex on the Beach: Double Dutch' nu eenmaal hand in hand gaan...

Wil je weten welke Ex is aangespoeld op het strand van Curaçao en een tornado aan omslag en verandering met zich mee brengt?.. Check dan a.s. zondag om 22.00 uur de zesde aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV en daarna op mtv.nl en in de MTV Play App.

Meteen na de aflevering is er dit seizoen een 'Meekijken Met...' op zender, waarin MTV-host Koen Kardashian met een van de singles de uitzending bekijkt. Om 23.00 uur zie je op MTV hoe Djessy de aflevering bekijkt met haar moeder en beste vriendinnen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op Eén.

Dossiers