Storm op komst in 'Ex on the Beach: Double Dutch'

zaterdag 22 december 2018
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2018

Met de aankomst van 3 exen in de vorige aflevering is er trouble in paradise op het prachtige Curaçao. Lena's ex Mezdi, Sabrina, die samen is geweest met Robin en Jim, de ex van Djessy, zorgen direct voor nieuwe energie op het eiland.

De zorgvuldig opgebouwde relaties komen ineens onder spanning te staan.


Met de komst van Jim begint Djessy toch wel te twijfelen over haar gevoelens voor Elias, terwijl Viktor en Renan zijn nog steeds hun oude romance aan het aanwakkeren.

En alsof de komst van de 3 exen nog niet voldoende was, heeft de Tablet of Terror deze aflevering wederom een nieuwe Ex uitgenodigd in de villa. Deze Ex komt maar voor 1 ding.. Wraak!

De nieuwe Ex zet alle relaties nog verder op scherp en dat maakt behoorlijk wat los bij onze vakantiegangers. Viktor lijkt niet heel blij te zijn met de nieuwste aanwinst van de villa... Harrie gooit er een goede snack-quote in en  Mezdi doet een soort van vreugdedansje...

Robin helpt ons nog even herinneren aan het feit dat drama en 'Ex on the Beach: Double Dutch' nu eenmaal hand in hand gaan...

Wil je weten welke Ex is aangespoeld op het strand van Curaçao en een tornado aan omslag en verandering met zich mee brengt?.. Check dan a.s. zondag om 22.00 uur de zesde aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV en daarna op mtv.nl en in de MTV Play App.

Meteen na de aflevering is er dit seizoen een 'Meekijken Met...' op zender, waarin MTV-host Koen Kardashian met een van de singles de uitzending bekijkt. Om 23.00 uur zie je op MTV hoe Djessy de aflevering bekijkt met haar moeder en beste vriendinnen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

Van 28 november tot 5 december kunnen de Open VLD-leden kiezen wie de opvolger wordt van huidig voorzitter Guy Verhofstadt. Open VLD verkeert in crisis na de nederlaag bij de jongste regionale verkiezingen. Tussen 2003 en 2009 verloor de partij 400.000 kiezers. Open VLD viel ook pijnlijk uit de boot bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. Hoe willen de drie kandidaat-voorzitters de achteruitgang keren? Terzake ging ook praten met de traditionele achterban van de liberalen, de kleine zelfstandigen. Waar leggen zij de oorzaak voor wat fout gelopen is? En welke richting vinden zij dat hun partij uit moet? Verder schetst het programma ook een profiel van de drie kandidaten. Waar staan ze voor en hoe denken ze hun partij uit het slop te trekken?

'Terzake', om 20.00 uur op Canvas.

Dossiers