Problemen bij 'Will & Grace'

maandag 28 oktober 2019

Volgens Het Laatste Nieuws is de sfeer op de set van de Amerikaanse sitcom 'Will & Grace' niet zo best. Vooral tussen Megan Mullally, Karen Walker in de serie, en Debra Messing, die Grace Adler speelt, botert het niet meer. Mullally zou om die reden al verschillende opnames gemist hebben.

Het is geen groot geheim dat de acteurs uit 'Will & Grace' in het echt niet zo’n hechte vriendengroep vormen als op het scherm. Het begon allemaal met een opvallende zet van Megan Mullally. Zij besliste immers om haar collega’s Debra Messing en Jack McFarland te ontvolgen op sociale media. Bovendien staat Mullally ook zelden of nooit met de andere acteurs op foto’s of ander promotiemateriaal van de reeks.

Eric McCormack, Will Truman in de reeks, zegt dat er helemaal geen sprake is van ruzie tussen de acteurs onderling. 'We kunnen het allemaal heel goed met elkaar vinden', laat hij weten. Klein detail hierbij is wel dat McCormack niet ontvolgd werd door Mullally.
Volgens de Amerikaanse tijdschriften TV Line en Entertainment Weekly is het echter geen toeval dat Mullally spoorloos verdween tijdens enkele opnames. Zij zien het als het definitieve signaal dat de succesreeks binnenkort na elf seizoenen stopt.

Bron: Het Laatste Nieuws


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Humphrey krijgt bezoek van zijn tante, aan wie hij zijn liefde voor het speuren te danken heeft. Plots belandt zij echter zelf in het midden van een moordonderzoek. Ze is getuige van hoe een toerist van zijn balkon wordt gegooid. Humphrey wordt aangevallen op de plaats van het misdrijf en belandt in het ziekenhuis, waar hij quality time doorbrengt met zijn tante, tot ze hem het droeve geheim vertelt dat ze al die tijd had verzwegen.

'Vlaanderen Feest!', om 20.20 uur op En.

Dossiers