Problemen bij 'Will & Grace'

maandag 28 oktober 2019

Volgens Het Laatste Nieuws is de sfeer op de set van de Amerikaanse sitcom 'Will & Grace' niet zo best. Vooral tussen Megan Mullally, Karen Walker in de serie, en Debra Messing, die Grace Adler speelt, botert het niet meer. Mullally zou om die reden al verschillende opnames gemist hebben.

Het is geen groot geheim dat de acteurs uit 'Will & Grace' in het echt niet zo’n hechte vriendengroep vormen als op het scherm. Het begon allemaal met een opvallende zet van Megan Mullally. Zij besliste immers om haar collega’s Debra Messing en Jack McFarland te ontvolgen op sociale media. Bovendien staat Mullally ook zelden of nooit met de andere acteurs op foto’s of ander promotiemateriaal van de reeks.

Eric McCormack, Will Truman in de reeks, zegt dat er helemaal geen sprake is van ruzie tussen de acteurs onderling. 'We kunnen het allemaal heel goed met elkaar vinden', laat hij weten. Klein detail hierbij is wel dat McCormack niet ontvolgd werd door Mullally.
Volgens de Amerikaanse tijdschriften TV Line en Entertainment Weekly is het echter geen toeval dat Mullally spoorloos verdween tijdens enkele opnames. Zij zien het als het definitieve signaal dat de succesreeks binnenkort na elf seizoenen stopt.

Bron: Het Laatste Nieuws


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Op de dag dat hij vijf jaar getrouwd is, maakt Nick Dunne bekend dat zijn beeldschone vrouw Amy vermist is. Onder druk van de politie en de media ontstaan er scheurtjes in het door Nick geschetste beeld van een perfect huwelijk. Door zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag rijst bij iedereen de vraag: heeft Nick Dunne zijn vrouw vermoord?

'Gone Girl', film uit 2014 met oa. Ben Affleck, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers