Problemen bij 'Will & Grace'

maandag 28 oktober 2019

Volgens Het Laatste Nieuws is de sfeer op de set van de Amerikaanse sitcom 'Will & Grace' niet zo best. Vooral tussen Megan Mullally, Karen Walker in de serie, en Debra Messing, die Grace Adler speelt, botert het niet meer. Mullally zou om die reden al verschillende opnames gemist hebben.

Het is geen groot geheim dat de acteurs uit 'Will & Grace' in het echt niet zo’n hechte vriendengroep vormen als op het scherm. Het begon allemaal met een opvallende zet van Megan Mullally. Zij besliste immers om haar collega’s Debra Messing en Jack McFarland te ontvolgen op sociale media. Bovendien staat Mullally ook zelden of nooit met de andere acteurs op foto’s of ander promotiemateriaal van de reeks.

Eric McCormack, Will Truman in de reeks, zegt dat er helemaal geen sprake is van ruzie tussen de acteurs onderling. 'We kunnen het allemaal heel goed met elkaar vinden', laat hij weten. Klein detail hierbij is wel dat McCormack niet ontvolgd werd door Mullally.
Volgens de Amerikaanse tijdschriften TV Line en Entertainment Weekly is het echter geen toeval dat Mullally spoorloos verdween tijdens enkele opnames. Zij zien het als het definitieve signaal dat de succesreeks binnenkort na elf seizoenen stopt.

Bron: Het Laatste Nieuws


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

De broers MacManus hebben de afgelopen acht jaar samen met hun vader op een afgelegen schapenboerderij in Ierland gewoond. Op een dag krijgen ze van hun oom te horen dat ze worden verdacht van de moord op een priester uit Boston. De jongens moeten terugkeren naar Boston om te bewijzen dat zij de moord niet op hun geweten hebben en om de man te vinden die hen valselijk heeft beschuldigd.

'The Boondock Saints II: All Saints Day', film uit 2009 met oa. Sean Patrick Flannery, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers