Prime Video onthult de eerste beelden van 'The Boys' seizoen 2

zondag 15 december 2019
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Amazon Prime Video 2019

Fans kregen, op CCXP in So Paulo, de eerste beelden te zien van het langverwachte tweede seizoen van de Amazon Original serie 'The Boys' die in 2020 op Prime Video te zien is.

De cast bestaat uit Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher en Karen Fukuhara.


'The Boys' geeft een grappige en brutale kijk op superhelden die misbruik maken van hun krachten en de burgerwachters die een dappere zoektocht beginnen om ze neer te halen. De populaire acteurs Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara en Nathan Mitchell. Giancarlo Esposito zal terugkeren als 'Mr. Edgar'. Aya Cash ('You're The Worst'), Claudia Doumit ('Timeless') en Goran Visnjic ('Timeless') behoren tot de nieuwe gezichten van het tweede seizoen. Het eerste seizoen is al te zien op Prime Video in meer dan 200 landen.


Gebaseerd op The New York Times best-verkochte strip van Garth Ennis en Darick Robertson: 'The Boys' is ontwikkeld door showrunner Eric Kripke ('Supernatural'), die ook de schrijver en uitvoerend producent is. Andere producten zijn Seth Rogen ('Preacher'), Evan Goldberg ('Preacher'), en James Weaver ('Preacher'), Original Film’s Neal H. Moritz ('Prison Break'), Pavun Shetty ('New Girl') en Ori Marmur ('Preacher'), evenals Craig Rosenberg, Rebecca Sonnenshine, Phil Sgriccia, Ken Levin en Jason Netter.  Ennis en Robertson zijn ook co-executive producenten.

'The Boys' is een co-productie van Amazon Studios en Sony Pictures Television Studios samen met Point Grey Pictures, Kripke Enterprises en Original Film.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Harvard-student Mark Zuckerberg is net gedumpt door zijn vriendin Erica. Terug in het studentenhuis begint hij meteen aan een heuse wraakactie. Samen met zijn beste vriend Eduardo Saverin schrijft hij in n nacht de code voor 'Facemash', een website waar gebruikers uit twee willekeurige studentes kunnen kiezen wie de aantrekkelijkste is. De site is zo populair bij de studenten dat de servers op de campus crashen. Zuckerberg wordt geschorst, maar de tweelingbroers Winklevoss, leden van een prestigieuze studentenclub, zoeken hem op om zijn revolutionaire idee uit te werken.

'The Social Network', film uit 2010 met oa. Justin Timberlake en Andrew Garfield, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers