Opblaasbare flamingo's en geschiedenisles van Alex in 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV

zaterdag 30 juni 2018
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2018

Jorden heeft de Tablet of Terror nu al zo vaak gehoord dat hij er helemaal gek van wordt en zelfs compleet andere dingen hoort.

Alex en gloednieuwe ex Erin komen er al gauw genoeg achter dat het best lastig is om met z'n tweetjes op een opblaasbare flamingo te klimmen.


Maar Erin blijf niet voor lang de nieuwste ex van het gezelschap. Er is er namelijk al weer eentje onderweg. Whose EX is next?

Michelle heeft zich tot nu een beetje rustig op de achtergrond gehouden, maar er blijkt toch iemand in de villa te zijn die haar bloed laat koken...

En tot slot krijgen we nog een geschiedenislesje van Alex, wie wil dat nou niet?

Wil je weten waarom Michelle zo door het lint gaat en van wie de nieuwe ex is die de villa in komt? Kijk dan a.s. zondag om 22.00 uur naar de zevende aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV en daarna op MTV.nl en in de MTV Play App.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers