Opblaasbare flamingo's en geschiedenisles van Alex in 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV

zaterdag 30 juni 2018
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2018

Jorden heeft de Tablet of Terror nu al zo vaak gehoord dat hij er helemaal gek van wordt en zelfs compleet andere dingen hoort.

Alex en gloednieuwe ex Erin komen er al gauw genoeg achter dat het best lastig is om met z'n tweetjes op een opblaasbare flamingo te klimmen.

Maar Erin blijf niet voor lang de nieuwste ex van het gezelschap. Er is er namelijk al weer eentje onderweg. Whose EX is next?

Michelle heeft zich tot nu een beetje rustig op de achtergrond gehouden, maar er blijkt toch iemand in de villa te zijn die haar bloed laat koken...

En tot slot krijgen we nog een geschiedenislesje van Alex, wie wil dat nou niet?

Wil je weten waarom Michelle zo door het lint gaat en van wie de nieuwe ex is die de villa in komt? Kijk dan a.s. zondag om 22.00 uur naar de zevende aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV en daarna op MTV.nl en in de MTV Play App.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Gordon is in deze aflevering terug te vinden in New Orleans. The Old Coffee Pot heeft Gordons hulp meer dan ooit nodig. Dustin, eigenaar van de zaak, staat na het vertrek van zijn ex-vrouw helemaal alleen in voor de opvoeding van hun drie zoontjes. Hij heeft daarom Dawn aangenomen om The Old Coffee Pot te runnen, maar die blijkt erg incompetent te zijn.

'Ramsay's 24 Hours to Hell and Back', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers