Nieuwe bewoners in 'Big Brother'-huis

dinsdag 30 mei 2006

Terwijl in Vlaanderen de lichten in het 'Big Brother'-huis gedoofd zijn, draait de Britse versie op volle toeren. Na een woelige eerste week met drie exits moet 'Big Brother' op zoek naar twee nieuwe bewoners. De twee dames (?) maakten gisteren hun blijde intrede.

De t

wee nieuwkomers zijn een week vrijgesteld van nominaties. Zo krijgen zij van 'Big Brother' de kans om een plaatsje te veroveren binnen de groep. Afgelopen week was er naast de 'gewone' exit ook al een vrijwillige en een verplichte exit.

En van de twee nieuwe deelnemers zal wellicht stof doen opwaaien. De 18-jarige Sam is eigenlijk een man, maar hij wil zich tijdens zijn verblijf volledig gedragen als een vrouw.

Bron: BBC

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Temptation Island 2020' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2020)

Tijdens de twee weken die ze apart hebben doorgebracht, hebben de koppels ruim de tijd gehad om hun relatie vanop een afstand te bekijken en conclusies te trekken. De dreamdate was de ultieme kans voor de verleiders om hun prooi te strikken. Vandaag worden de koppels herenigd met hun partner tijdens het laatste kampvuur. Een confrontatie waar iedereen vol spanning naar uitkijkt.

'Temptation Island', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers