Nieuw seizoen 'Ex On The Beach: Double Dutch' op MTV

vrijdag 26 oktober 2018

Vanaf zondag 18 november iedere zondag om 22.00 uur op MTV Een zonnig Caribisch strand, een super-de-luxe villa, 8 hete singles en bovenal: meer drama dan ooit!

Ja je leest het goed, je favoriete guilty pleasure is terug: 'Ex on the Beach: Double Dutch!'.


Kijk vanaf zondag 18 november om 22.00 uur naar het gloednieuwe vierde seizoen van deze succesvolle serie op Viacom-zender MTV.

In 'Ex on the Beach: Double Dutch' vertrekken acht hete, sexy Nederlandse en Vlaamse singles naar een paradijselijk eiland voor een zomer vol liefde… Ze feesten, daten en flirten er lustig op los, de perfecte omstandigheden voor prille romances, (een) one-night-stand(s) of misschien wel het vinden van de ware (vakantie)liefde. Net als de vonken er vanaf vliegen komt er onverwacht bezoek...

Niemand kan ontsnappen aan de Tablet of Terror, die langzamerhand steeds meer Exen laat aanspoelen op de witte stranden van Curaçao. Sommigen willen wraak, anderen hopen (stiekem) op het aanwakkeren van een oude romance. Eén ding is zeker; verstoppen is zinloos. Niemand weet waar en wanneer er een nieuwe ex opduikt en dat levert flink wat drama op... Welke EX is next?

'Ex on the Beach: Double Dutch', vanaf 18 november iedere zondag om 22.00 uur op MTV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

Van 28 november tot 5 december kunnen de Open VLD-leden kiezen wie de opvolger wordt van huidig voorzitter Guy Verhofstadt. Open VLD verkeert in crisis na de nederlaag bij de jongste regionale verkiezingen. Tussen 2003 en 2009 verloor de partij 400.000 kiezers. Open VLD viel ook pijnlijk uit de boot bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. Hoe willen de drie kandidaat-voorzitters de achteruitgang keren? Terzake ging ook praten met de traditionele achterban van de liberalen, de kleine zelfstandigen. Waar leggen zij de oorzaak voor wat fout gelopen is? En welke richting vinden zij dat hun partij uit moet? Verder schetst het programma ook een profiel van de drie kandidaten. Waar staan ze voor en hoe denken ze hun partij uit het slop te trekken?

'Terzake', om 20.00 uur op Canvas.

Dossiers