Nieuw seizoen 'Ex On The Beach: Double Dutch' op MTV

vrijdag 26 oktober 2018

Vanaf zondag 18 november iedere zondag om 22.00 uur op MTV Een zonnig Caribisch strand, een super-de-luxe villa, 8 hete singles en bovenal: meer drama dan ooit!

Ja je leest het goed, je favoriete guilty pleasure is terug: 'Ex on the Beach: Double Dutch!'.


Kijk vanaf zondag 18 november om 22.00 uur naar het gloednieuwe vierde seizoen van deze succesvolle serie op Viacom-zender MTV.

In 'Ex on the Beach: Double Dutch' vertrekken acht hete, sexy Nederlandse en Vlaamse singles naar een paradijselijk eiland voor een zomer vol liefde… Ze feesten, daten en flirten er lustig op los, de perfecte omstandigheden voor prille romances, (een) one-night-stand(s) of misschien wel het vinden van de ware (vakantie)liefde. Net als de vonken er vanaf vliegen komt er onverwacht bezoek...

Niemand kan ontsnappen aan de Tablet of Terror, die langzamerhand steeds meer Exen laat aanspoelen op de witte stranden van Curaçao. Sommigen willen wraak, anderen hopen (stiekem) op het aanwakkeren van een oude romance. Eén ding is zeker; verstoppen is zinloos. Niemand weet waar en wanneer er een nieuwe ex opduikt en dat levert flink wat drama op... Welke EX is next?

'Ex on the Beach: Double Dutch', vanaf 18 november iedere zondag om 22.00 uur op MTV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op En.

Dossiers