Nieuw seizoen 'American Crime Story' over affaire Lewinsky

donderdag 8 augustus 2019

Er komt een nieuw seizoen van 'American Crime Story'. Dat hebben de makers aangekondigd. En deze keer gaat de serie over de ophefmakende zaak rond Bill Clinton en stagiaire Monica Lewinsky.

In 1998 smullen de Amerikanen van de affaire Lewinsky. Er is namelijk uitgelekt dat president Bill Clinton in het Witte Huis seks had met zijn stagiaire Monica Lewinsky. In een televisietoespraak ontkent hij de gebeurtenissen, maar wanneer hij wordt beschuldigd van meineed, biedt Clinton alsnog zijn verontschuldigingen aan.


Beanie Feldstein neemt de rol van Lewinsky op zich. Voor alle andere (hoofd)rollen zijn audities in volle gang. Het nieuwe seizoen van 'American Crime Story' wordt op FOX verwacht in aanloop naar de presidentsverkiezingen van 2020.

De eerste reeks van 'American Crime Story' ging over O.J. Simpson, in seizoen 2 werd de moord op mode-ontwerper Gianni Versace belicht.

Bron: vrtnws.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers