Netflix lanceert officiŽle trailer en releasedatum van 'The Witcher' - VIDEO

vrijdag 1 november 2019
Foto: © Coopr/Netflix 2019

'The Witcher', gebaseerd op de gelijknamige fantasy boeken, is een episch verhaal over familie en het lot. De eenzame monsterjager Geralt of Rivia probeert zijn plek te vinden in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan de monsters die hij bestrijdt.

Het noodlot brengt hem bij een machtige magiër en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie zijn aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende 'Continent' te vinden.


Henry Cavill ('Mission Impossible - Fallout', 'Man of Steel') speelt de hoofdrol in 'The Witcher' saga, met de rol van Geralt of Rivia, naast verschillende andere sterren zoals Anya Chalotra ('The ABC Murders', 'Wanderlust') als Yennefer en Freya Allan ('The War of the Worlds', 'Into The Badlands') als Ciri.


Eerder aangekondigde cast omvatten Jodhi May ('Game of Thrones', 'Genius') als Calanthe, Björn Hlynur Haraldsson ('Fortitude') als Eist, Adam Levy ('Knightfall', 'Snatch') als Mousesack, MyAnna Buring ('Ripper Street', 'Kill List') als Tissaia), Mimi Ndiweni ('Black Earth Rising') als Fringilla, Therica Wilson-Read ('Profile') als Sabrina, en Emma Appleton ('The End of The F**king World') als Renfri, Eamon Farren ('The ABC Murders', 'Twin Peaks') als Cahir, Joey Batey ('Knightfall', 'Strike') als Jaskier, Lars Mikkelsen ('House of Cards', 'Sherlock') als Stregobor, Royce Pierreson ('Wanderlust', 'Judy') als Istredd, Maciej Musiał ('1983') als Sir Lazlo, Wilson Radjou-Pujalte ('Jamillah & Aladdin', 'Dickensian') als Dara, en Anna Shaffer ('Harry Potter') als Triss.

'The Witcher'-fans kunnen al het nieuws omtrent de Netflix Original Serie volgen op Instagram, Facebook of Twitter.

De acht afleveringen van 'The Witcher' zijn vanaf 20 december wereldwijd te zien op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiŽnter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers