Netflix gaat vrijdag 'Undercover' - VIDEO

donderdag 2 mei 2019
Foto: © Coopr/Netflix 2019

De eerste Belgisch-Nederlandse coproductie met Frank Lammers, Anna Drijver, Elise Schaap, Tom Waes is vanaf aanstaande vrijdag exclusief te zien op Netflix.

De fictieve misdaadserie 'Undercover' gaat over één van de grootste XTC-producenten ter wereld, Ferry Bouman (Frank Lammers). Hij leidt een fijn en relatief rustig leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland. Dit comfortabele bestaan verandert echter drastisch wanneer twee undercover agenten Bouman’s territorium betreden, proberen zijn leven te infiltreren en er alles aan doen om zijn netwerk op te rollen.

De serie 'Undercover' is de eerste Vlaams-Nederlandse coproductie van Netflix. Naast Frank Lammers, Anna Drijver, Elise Schaap en Tom Waes zijn er bijrollen weggelegd voor onder meer Raymond Thiry ('Penoza', 'Wolf' & 'The Paradise Suite'), Tim Haars ('New Kids Turbo', 'Fake'), Kevin Janssens ('D'Ardennen', 'Vermist') en Huub Smit ('New Kids', 'Riphagen' & 'Bro's Before Ho's). 'Undercover' is geproduceerd door Jan Theys ('Salamander'), geschreven door Nico Moolenaar ('Vermist') en geregisseerd door Eshref Reybrouck ('Cordon') en Frank Devos ('Chaussée D'amour').

Tijdens het het prestigieuze Cinequest Film Festival sleepte de serie al de juryprijs voor 'Beste Serie' in de wacht.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Gordon is in deze aflevering terug te vinden in New Orleans. The Old Coffee Pot heeft Gordons hulp meer dan ooit nodig. Dustin, eigenaar van de zaak, staat na het vertrek van zijn ex-vrouw helemaal alleen in voor de opvoeding van hun drie zoontjes. Hij heeft daarom Dawn aangenomen om The Old Coffee Pot te runnen, maar die blijkt erg incompetent te zijn.

'Ramsay's 24 Hours to Hell and Back', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers