Netflix gaat vrijdag 'Undercover' - VIDEO

donderdag 2 mei 2019
Foto: © Coopr/Netflix 2019

De eerste Belgisch-Nederlandse coproductie met Frank Lammers, Anna Drijver, Elise Schaap, Tom Waes is vanaf aanstaande vrijdag exclusief te zien op Netflix.

De fictieve misdaadserie 'Undercover' gaat over één van de grootste XTC-producenten ter wereld, Ferry Bouman (Frank Lammers). Hij leidt een fijn en relatief rustig leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland. Dit comfortabele bestaan verandert echter drastisch wanneer twee undercover agenten Bouman’s territorium betreden, proberen zijn leven te infiltreren en er alles aan doen om zijn netwerk op te rollen.


De serie 'Undercover' is de eerste Vlaams-Nederlandse coproductie van Netflix. Naast Frank Lammers, Anna Drijver, Elise Schaap en Tom Waes zijn er bijrollen weggelegd voor onder meer Raymond Thiry ('Penoza', 'Wolf' & 'The Paradise Suite'), Tim Haars ('New Kids Turbo', 'Fake'), Kevin Janssens ('D'Ardennen', 'Vermist') en Huub Smit ('New Kids', 'Riphagen' & 'Bro's Before Ho's). 'Undercover' is geproduceerd door Jan Theys ('Salamander'), geschreven door Nico Moolenaar ('Vermist') en geregisseerd door Eshref Reybrouck ('Cordon') en Frank Devos ('Chaussée D'amour').

Tijdens het het prestigieuze Cinequest Film Festival sleepte de serie al de juryprijs voor 'Beste Serie' in de wacht.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Harvard-student Mark Zuckerberg is net gedumpt door zijn vriendin Erica. Terug in het studentenhuis begint hij meteen aan een heuse wraakactie. Samen met zijn beste vriend Eduardo Saverin schrijft hij in n nacht de code voor 'Facemash', een website waar gebruikers uit twee willekeurige studentes kunnen kiezen wie de aantrekkelijkste is. De site is zo populair bij de studenten dat de servers op de campus crashen. Zuckerberg wordt geschorst, maar de tweelingbroers Winklevoss, leden van een prestigieuze studentenclub, zoeken hem op om zijn revolutionaire idee uit te werken.

'The Social Network', film uit 2010 met oa. Justin Timberlake en Andrew Garfield, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers