'Murder Mystery' met Jennifer Aniston vanaf vrijdag op Netflix

donderdag 13 juni 2019
Foto: © Coopr/Netflix 2019

'Murder Mystery' gaat over een New York City politieagent (Adam Sandler) en zijn vrouw (Jennifer Aniston) die op een langverwachte reis naar Europa gaan.

Een toevallige ontmoeting tijdens de vlucht leidt tot een uitnodiging van de bejaarde multimiljonair Malcolm Quince voor een intiem familiediner op zijn jacht. Maar als Quince diezelfde avond om het leven komt, zijn ze ineens hoofdverdachten in een moordzaak geworden.

Naast Jennifer Anniston en Adam Sandler bestaat de cast uit: Luke Evans, Gemma Arterton, Luis Gerardo Mendez and Terence Stamp. 'Murder Mystery' is geregisseerd door Kyle Newacheck en geschreven door James Vanderbilt.

'Murder Mystery' is vanaf 14 juni te zien op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers