'Murder Mystery' met Jennifer Aniston vanaf vrijdag op Netflix

donderdag 13 juni 2019
Foto: © Coopr/Netflix 2019

'Murder Mystery' gaat over een New York City politieagent (Adam Sandler) en zijn vrouw (Jennifer Aniston) die op een langverwachte reis naar Europa gaan.

Een toevallige ontmoeting tijdens de vlucht leidt tot een uitnodiging van de bejaarde multimiljonair Malcolm Quince voor een intiem familiediner op zijn jacht. Maar als Quince diezelfde avond om het leven komt, zijn ze ineens hoofdverdachten in een moordzaak geworden.


Naast Jennifer Anniston en Adam Sandler bestaat de cast uit: Luke Evans, Gemma Arterton, Luis Gerardo Mendez and Terence Stamp. 'Murder Mystery' is geregisseerd door Kyle Newacheck en geschreven door James Vanderbilt.

'Murder Mystery' is vanaf 14 juni te zien op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers