Leegloop bij 'Days of Our Lives'

donderdag 14 november 2019

Volgens de Amerikaanse nieuwssite TMZ nemen we binnenkort afscheid van de legendarische tv-serie 'Days of Our Lives'. Het Nieuwsblad spreekt zelfs over een heus einde van een tijdperk, want de Amerikaanse dramaserie maakte haar debuut in 1956 en telt ondertussen meer dan 13.000 afleveringen.

TMZ schrijft dat de contracten van alle acteurs ontbonden werden, al wil dat nog niet meteen zeggen dat ze allemaal op straat staan. Het is immers nog niet helemaal zeker dat de serie er voorgoed mee ophoudt. Momenteel is er namelijk nog genoeg beeldmateriaal voor een nieuw seizoen, het 56e al, maar in november stopt de productie voor onbepaalde duur. De serie is dus nog niet officieel stopgezet, maar voorlopig is het koffiedik kijken wat de toekomst van de show betreft.


Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Holland-Belgi√ę' (foto: RTL 4 - ¬© RTL 2020)

Een team uit Vlaanderen onder leiding van Niels Destadsbader gaat een verbale strijd aan met een Nederlands team, geleid door Ruben Nicolai. Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Niels Destadsbader ook Katja Retsin en Wesley Sonck.

'Holland - BelgiŽ', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers