Leegloop bij 'Days of Our Lives'

donderdag 14 november 2019

Volgens de Amerikaanse nieuwssite TMZ nemen we binnenkort afscheid van de legendarische tv-serie 'Days of Our Lives'. Het Nieuwsblad spreekt zelfs over een heus einde van een tijdperk, want de Amerikaanse dramaserie maakte haar debuut in 1956 en telt ondertussen meer dan 13.000 afleveringen.

TMZ schrijft dat de contracten van alle acteurs ontbonden werden, al wil dat nog niet meteen zeggen dat ze allemaal op straat staan. Het is immers nog niet helemaal zeker dat de serie er voorgoed mee ophoudt. Momenteel is er namelijk nog genoeg beeldmateriaal voor een nieuw seizoen, het 56e al, maar in november stopt de productie voor onbepaalde duur. De serie is dus nog niet officieel stopgezet, maar voorlopig is het koffiedik kijken wat de toekomst van de show betreft.


Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Vijftig jaar geleden leerden de bezielers van Abba elkaar kennen, veertig jaar geleden gaven ze hun laatste concert en twintig jaar geleden werd de musical 'Mamma Mia!' een wereldwijd fenomeen. De bandleden krijgen de kans om hun verhaal te vertellen, een verhaal dat begon nog voor Abba echt is ontstaan. Alle grote hits passeren de revue, afgewisseld met interviews met de vier bandleden en talloze andere artiesten en nooit eerder vertoond beeldmateriaal, onder meer van 'Mamma Mia!'.

'ABBA Forever: The Winner Takes It All', om 21.35 uur op En.

Dossiers