Leegloop bij 'Days of Our Lives'

donderdag 14 november 2019

Volgens de Amerikaanse nieuwssite TMZ nemen we binnenkort afscheid van de legendarische tv-serie 'Days of Our Lives'. Het Nieuwsblad spreekt zelfs over een heus einde van een tijdperk, want de Amerikaanse dramaserie maakte haar debuut in 1956 en telt ondertussen meer dan 13.000 afleveringen.

TMZ schrijft dat de contracten van alle acteurs ontbonden werden, al wil dat nog niet meteen zeggen dat ze allemaal op straat staan. Het is immers nog niet helemaal zeker dat de serie er voorgoed mee ophoudt. Momenteel is er namelijk nog genoeg beeldmateriaal voor een nieuw seizoen, het 56e al, maar in november stopt de productie voor onbepaalde duur. De serie is dus nog niet officieel stopgezet, maar voorlopig is het koffiedik kijken wat de toekomst van de show betreft.


Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers