Langverwachte serie 'A League of Their Own' binnenkort bij Prime Video

dinsdag 26 juli 2022
Foto: © Prime Video

Vandaag presenteerde Prime Video de officiŽle trailer voor de langverwachte serie 'A League of Their Own'. De boordevol actie zittende trailer geeft een knipoog naar zijn inspiratie, de originele film met dezelfde naam uit 1992, terwijl er nieuwe personages en hun individuele avonturen aan bod komen door middel van een frisse heruitvoering van zijn voorganger.

Vandaag heeft Prime Video de officiële trailer voor de langverwachte serie A League of Their Own gepresenteerd. De boordevol actie zittende trailer geeft een knipoog naar zijn inspiratie, de originele film met dezelfde naam uit 1992, terwijl er nieuwe personages en hun individuele avonturen aan bod komen door middel van een frisse heruitvoering van zijn voorganger. A League of Their Own komt van Amazon Studios en Sony Pictures Television, in samenwerking met Field Trip Productions. De serie is mede bedacht en geproduceerd door Will Graham en Abbi Jacobson. Field Trip's Hailey Wierengo en Desta Tedros Ref dienen ook als uitvoerende producenten. Jamie Babbit regisseerde de pilot en is ook uitvoerend producent. Naar een film van Lowell Ganz & Babaloo Mandel.  Gebaseerd op een verhaal van Kim Wilson & Kelly Candaele.
Zoals eerder aangekondigd zal de serie wereldwijd in première gaan op Prime Video. A League of Their Own roept de vrolijke geest op van Penny Marshall's populaire klassieker, terwijl het de blik verruimt om het verhaal te vertellen van een hele generatie vrouwen die ervan droomden om professioneel honkbal te spelen, zowel in de All-American Girls Professional Baseball League als daarbuiten. De show volgt Carson (Abbi Jacobson) en Max (Chanté Adams) en een nieuw team van scherpe en hilarische personages terwijl ze hun weg banen naar het veld, onderweg hun teams en zichzelf ontdekkend. 
In A League of Their Own schitteren Abbi Jacobson als Carson, Chanté Adams als Max, D'Arcy Carden als Greta, Gbemisola Ikumelo als Clance, Roberta Colindrez als Lupe, Nick Offerman als Dove, Saidah Arrika Ekulona als Toni, Kate Berlant als Shirley, Kendall Johnson als Gary,  Kelly McCormack als Jess, Alex Désert  als Edgar, Priscilla Delgado als Esti, Aaron Jennings als Guy, Molly Ephraim als Maybelle, Melanie Field als Jo, en Dale Dickey als Beverly.


'A League of Their Own' komt van Amazon Studios en Sony Pictures Television, in samenwerking met Field Trip Productions. De serie is mede bedacht en geproduceerd door Will Graham en Abbi Jacobson. Field Trip's Hailey Wierengo en Desta Tedros Ref dienen ook als uitvoerende producenten. Jamie Babbit regisseerde de pilot en is ook uitvoerend producent. Naar een film van Lowell Ganz & Babaloo Mandel.  Gebaseerd op een verhaal van Kim Wilson & Kelly Candaele.

Zoals eerder aangekondigd zal de serie wereldwijd in première gaan op Prime Video. 'A League of Their Own' roept de vrolijke geest op van Penny Marshall's populaire klassieker, terwijl het de blik verruimt om het verhaal te vertellen van een hele generatie vrouwen die ervan droomden om professioneel honkbal te spelen, zowel in de All-American Girls Professional Baseball League als daarbuiten. De show volgt Carson (Abbi Jacobson) en Max (Chanté Adams) en een nieuw team van scherpe en hilarische personages terwijl ze hun weg banen naar het veld, onderweg hun teams en zichzelf ontdekkend. 

In 'A League of Their Own' schitteren Abbi Jacobson als Carson, Chanté Adams als Max, D'Arcy Carden als Greta, Gbemisola Ikumelo als Clance, Roberta Colindrez als Lupe, Nick Offerman als Dove, Saidah Arrika Ekulona als Toni, Kate Berlant als Shirley, Kendall Johnson als Gary,  Kelly McCormack als Jess, Alex Désert  als Edgar, Priscilla Delgado als Esti, Aaron Jennings als Guy, Molly Ephraim als Maybelle, Melanie Field als Jo, en Dale Dickey als Beverly.

Check hier de trailer: 


'A League of Their Own', de volledige reeks, op 12 augustus in première bij Prime Video


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

De voormalige CIA-agent Frank Moses leidt een eenzaam en saai leven na zijn pensionering. Het enige dat hem plezier oplevert, is het periodieke telefoongesprek met Sarah, die de contactpersoon is voor zijn overheidspensioen. Sarahs leven is ook niet bepaald spannend, totdat op een dag een team huurmoordenaars opduikt dat Frank wil vermoorden. Nu zijn identiteit bekend is en het leven van de vrouw om wie hij geeft in gevaar is, roept Frank zijn oude team weer bij elkaar in een ultieme poging te overleven.

'RED', film uit 2010 met oa. Helen Mirren en Bruce Willis, om 22.00 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 15:40
  De klim van je leven
  16:30
  Gino's Italian Express
 • 13:30
  Ketnet Junior
  16:55
  Beavers: Friends or River Monsters?
 • 15:50
  Abraca
  16:15
  Idefix en de onverzettelijken
 • 13:35
  Exact Cross
  16:25
  Benidorm Bastards
 • 15:35
  Kitchen Nightmares
  16:40
  Ik vertrek
 • 14:40
  Rome in Love
  16:20
  Superstore
 • 15:35
  Zware Jongens - Ice Road Truckers
  17:25
  Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
 • 15:50
  Draken: Reddingsrijders
  16:35
  De Avonturen van De Gelaarsde Kat
 • 15:30
  Geen uitzending
  16:30
  Copy copy
 • 15:25
  Huizenjagers
  19:20
  Chateau Meiland
 • 15:45
  Friends
  20:35
  Tooth Fairy
 • 15:20
  NCIS
  00:20
  CSI: Miami
 • 14:45
  Martha's Vineyard Mysteries
 • 16:00
  Het weekmenu
  16:45
  De Wereldkeuken
 • 14:45
  Herhalingslus
  11:00
  Trends Talk
 • 16:00
  De Vlaamse 40
  19:00
  Waar is dat feestje?
 • 16:01
  Wonen
  16:20
  Eenvoudig chappen
 • 05:00
  Mobiliteit - Studio Commissie
 • 15:40
  Mauve.
  16:30
  San Titar
 • 16:00
  Sister Boniface Mysteries
  16:55
  Death in Paradise
 • 15:25
  Shark Tank
  16:25
  Below Deck
 • 15:56
  De vele gezichten van Tineke Schouten
  17:00
  NOS Journaal (middag)
 • 16:05
  Kloostergasten
  16:31
  Nederland geeft thuis
 • 15:30
  De film van Dylan Haegens
  16:47
  Willem Wever