Heroes beste serie van het jaar

maandag 23 juli 2007

Amerikaanse tv-critici hebben de serie 'Heroes' uitgeroepen tot serie van het jaar. De Amerikaanse adaptatie van het in oorsprong Britse 'The Office' ging aan de haal met de prijs voor de beste komische serie.

'Heroes' draait rond een groep personages met bovennatuurlijke krachten. De serie loopt nog maar én seizoen, maar een tweede seizoen staat in de steigers. De serie is genomineerd voor acht Emmy Awards, de belangrijkste televisieprijzen in de VS. Die worden in september uitgereikt.

De prijs die de fantasyserie zaterdag in Los Angeles mocht afhalen, werd uitgereikt door de Television Critics Association.

Cultreeks 'The Sopranos' mocht er zelfs twee prijzen in ontvangst nemen: een voor beste drama en een ereprijs. Ook 'Planet earth', een documentairereeks, kreeg twee prijzen toegekend.

Bron: VRT

VRT

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: Eén - © VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers