Heroes beste serie van het jaar

maandag 23 juli 2007

Amerikaanse tv-critici hebben de serie 'Heroes' uitgeroepen tot serie van het jaar. De Amerikaanse adaptatie van het in oorsprong Britse 'The Office' ging aan de haal met de prijs voor de beste komische serie.

'


Heroes' draait rond een groep personages met bovennatuurlijke krachten. De serie loopt nog maar n seizoen, maar een tweede seizoen staat in de steigers. De serie is genomineerd voor acht Emmy Awards, de belangrijkste televisieprijzen in de VS. Die worden in september uitgereikt.

De prijs die de fantasyserie zaterdag in Los Angeles mocht afhalen, werd uitgereikt door de Television Critics Association.

Cultreeks 'The Sopranos' mocht er zelfs twee prijzen in ontvangst nemen: een voor beste drama en een ereprijs. Ook 'Planet earth', een documentairereeks, kreeg twee prijzen toegekend.

Bron: VRT

VRT

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenzaam' - Anouck (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2019)

Uit recent onderzoek blijkt dat acht op de tien Vlaamse jongeren tussen achttien en vijfentwintig jaar zich regelmatig eenzaam voelen. 'The Connected World' belooft verbinding, maar het tegendeel is waar. Hoe komt het dat zoveel jongeren in onze samenleving zich eenzaam voelen? Wat opvalt bij deze jonge generatie is dat die eenzaamheid heel vaak te maken heeft met de zoektocht naar hun identiteit. Wie ben ik en waar is mijn plaats in deze wereld?

'Eenzaam', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers