De meedogenloze politieke strijd van een jonge president-to-be nieuw op Netflix

donderdag 26 september 2019
Foto: © coopr/Netflix 2019

'The Politician' van Ryan Murphy is een zwarte, satirische komedie die een zeldzame blik werpt op wat er nodig is om een politicus te worden. 'The Politician' is vanaf 27 september exclusief te zien op Netflix.

Payton Hobart (Ben Platt), een rijke student uit Santa Barbara, Californië, weet vanaf zijn zevende al dat hij president van de Verenigde Staten gaat worden. Maar eerst zal hij zijn weg moeten vinden in het meest verraderlijke politieke landschap van allemaal: Saint Sebastian High School. Om als Student Body President verkozen te worden, een plekje op Harvard te bemachtigen en zijn eigen succesvolle weg te blijven bewandelen, moet Payton zijn meedogenloze klasgenoten te slim af zijn zonder zijn eigen moraliteit en imago op te offeren.


'The Politician' is een komische Netflix Original-serie van Ryan Murphy, Brad Falchuk en Ian Brennan. De cast bestaat oa uit Ben Platt, Gwyneth Paltrow, Jessica Lange, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Julia Schlaepfer, Laura Dreyfuss, Rahne Jones, Theo Germaine, David Corenswet, Bob Balaban en Benjamin Barrett. Het eerste seizoen omvat acht afleveringen van een uur en wordt geproduceerd door Fox 21 Television Studios.

'The Politician' is vanaf 27 september exclusief te zien op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In Boquete maakt Ben kennis met Andi, Rick en hun zoon Cole uit Oregon. Hij komt te weten waarom ze hun comfortabele leventje in de Verenigde Staten achter zich hebben gelaten om een bijzondere koffieplantage uit de grond te stampen in Panama. En uiteraard leert hij er ook de fijne kneepjes van het koffiebrandersvak.

'Ben Fogle: New Lives in the Wild', om 20.10 uur op Canvas.

Dossiers