De meedogenloze politieke strijd van een jonge president-to-be nieuw op Netflix

donderdag 26 september 2019
Foto: © coopr/Netflix 2019

'The Politician' van Ryan Murphy is een zwarte, satirische komedie die een zeldzame blik werpt op wat er nodig is om een politicus te worden. 'The Politician' is vanaf 27 september exclusief te zien op Netflix.

Payton Hobart (Ben Platt), een rijke student uit Santa Barbara, Californië, weet vanaf zijn zevende al dat hij president van de Verenigde Staten gaat worden. Maar eerst zal hij zijn weg moeten vinden in het meest verraderlijke politieke landschap van allemaal: Saint Sebastian High School. Om als Student Body President verkozen te worden, een plekje op Harvard te bemachtigen en zijn eigen succesvolle weg te blijven bewandelen, moet Payton zijn meedogenloze klasgenoten te slim af zijn zonder zijn eigen moraliteit en imago op te offeren.


'The Politician' is een komische Netflix Original-serie van Ryan Murphy, Brad Falchuk en Ian Brennan. De cast bestaat oa uit Ben Platt, Gwyneth Paltrow, Jessica Lange, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Julia Schlaepfer, Laura Dreyfuss, Rahne Jones, Theo Germaine, David Corenswet, Bob Balaban en Benjamin Barrett. Het eerste seizoen omvat acht afleveringen van een uur en wordt geproduceerd door Fox 21 Television Studios.

'The Politician' is vanaf 27 september exclusief te zien op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers