'Big Brother' verzwijgt overlijden vader van kandidate

donderdag 24 mei 2007

'Big Brother' blijft de wereld verbazen. Als je dacht dat alle grenzen overschreden waren, dan heb je het mis. In de Australische versie van het populaire realityprogramma verzwijgt 'Big Brother' het overlijden van de vader van zijn bewoonster Emma.

B


egin deze week werd de 53-jarige Raymond Cornell begraven. Afgelopen week overleed de man aan de gevolgen van kanker. Toch is zijn dochter Emma niet op de hoogte. Zij verblijft momenteel in het Australische 'Big Brother'-huis.

Vader en dochter hadden zich vlak voor haar intrede in het bekende televisiehuis verzoend met elkaar. Beiden hadden jarenlang niet met elkaar gesproken.

Volgens een vriend van de familie was het de vader zelf die vroeg om zijn dood te verzwijgen in het huis. Hij wou haar 'unieke' ervaring niet verpesten.

Ongetwijfeld zal deze opmerkelijke beslissing wereldwijd vragen oproepen. Ook nu weer zal producent Endemol zwaar onder vuur liggen. Vorig jaar was er al veel ophef na racistische opmerkingen in Engelse versie van 'Big Brother' met sterren. Ook toen greep de producent niet in en liet het de keuze aan de kijkers.

Een brug te ver? Reageer in het TV-Visie Forum!

Bron: VRTnieuws.net

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Tijdens een wandeling treft Will in de sneeuw een ernstig onderkoelde vrouw aan. Daniel weet niet hoe hij moet omgaan met de ziekte van zijn ex-vrouw. De persoonlijke problemen tussen Connor en Ava laten zich ook in het ziekenhuis voelen.

'Chicago Med', om 23.40 uur op VTM.

Dossiers