Beleef de feestdagen met Disney+!

zaterdag 16 december 2023

De 'Fijne Feestdagen'-collectie bevat geliefde klassiekers en tijdloze Disney+ Originals, waaronder het tweede seizoen van 'The Santa Clauses', 'Dashing Through the Snow', 'Het leven van een loser: Kerst, geen paniek!', 'Home Alone' en meer...

Abonnees kunnen ook genieten van de grootste streamingpremières van het feestseizoen, waaronder 'Percy Jackson and the Olympians', 'Indiana Jones and the Dial of Destiny', het tweede seizoen van Marvel Studios' 'What If...?' en meer...


'The Santa Clauses S2'
'Tis the season om vakantieklassiekers en nieuwe Originals te streamen op Disney+! Tijdens de feestperiode is Disney+ het vaste adres voor feestelijke favorieten, nieuwe Originals en de grootste premières van het jaar! De 'Fijne Feestdagen'-collectie is terug en feestelijker dan ooit, met exclusieve nieuwe Originals die in première gaan waaronder seizoen twee van 'The Santa Clauses', 'Dashing through the Snow', 'Het leven van een loser: Kerst, geen paniek!' en meer. De collectie bevat ook feestelijke klassiekers om elk jaar steeds opnieuw te streamen, waaronder de geliefde filmfranchises 'Home Alone', de 10e verjaardag van 'Frozen', 'Ice Age' en 'The Santa Clause', en ook 'The Muppet Christmas Carol', 'Miracle on 34th Street' en 'Tim Burton's The Nightmare Before Christmas'.

Tijdens de maand december heeft Disney+ voor ieder wat wils met een fantastische line-up vol nieuwe films en series, waaronder 'Percy Jackson and the Olympians', 'Indiana Jones and the Dial of Destiny', het tweede seizoen van Marvel Studios' 'What If...?' en meer.

Nieuw op Disney+ tijdens de feestdagen:

'The Santa Clauses' S2 - reeds beschikbaar
De geliefde franchise keert terug! Scott Calvin heerst na 28 jaar weer als de Kerstman, leider van de Noordpool en Kerstmis. Met zijn familie - Carol, Sandra en Cal - aan zijn zijde en zijn elfen die de touwtjes in handen hebben, gaat Scott Calvin de strijd aan met een veranderende wereld om de kerstgedachte levend te houden voor een nieuwe generatie.

'Dashing Through the Snow'  - reeds beschikbaar
Eddie Garrick is een aardige man die niet meer in de magie van kerst gelooft. Wanneer hij kerstavond doorbrengt met zijn negenjarige dochter Charlotte, raakt hij bevriend met een mysterieuze man in een rood pak genaamd Nick.

'Doctor Who' Specials: 'The Star Beast', 'Wild Blue Yonder' en 'The Giggle' - reeds beschikbaar
In de drie specials, getiteld 'The Star Beast', 'Wild Blue Yonder' en 'The Giggle' komen de Veertiende Doctor (David Tennant) en Donna Temple-Noble (Catherine Tate) oog in oog te staan met hun meest angstaanjagende vijand tot nu toe: de Toymaker (gespeeld door Neil Patrick Harris in zijn debuut in 'Doctor Who').

'Indiana Jones and the Dial of Destiny' - reeds beschikbaar
Harrison Ford keert terug als de legendarische archeoloog in dit langverwachte laatste deel van de iconische franchise - een groots en spannend filmavontuur.

'The Shepherd' - reeds beschikbaar
Op kerstavond vliegt een jonge piloot van de Britse luchtmacht naar huis over de Noordzee. Hij komt echter in de problemen wanneer zijn radio en apparatuur uitvallen en zijn vliegtuig bijna zonder brandstof komt te zitten. Net als het erop lijkt dat zijn dagen zijn geteld, brengt een mysterieuze barmhartige samaritaan hem in veiligheid.

'Het leven van een loser: Kerst, geen paniek!' - reeds beschikbaar
De winterfeestdagen blijken dit jaar bijzonder stressvol te zijn voor Bram Botermans. Nadat hij per ongeluk een sneeuwploeg heeft beschadigd terwijl hij een sneeuwman maakte met zijn beste vriend Theo, vreest Greg dat hij de nieuwe spelconsole waar hij al zo lang naar uitkijkt niet zal krijgen. En alsof dat nog niet erg genoeg is, trekt er een sneeuwstorm over waardoor de hele familie dagenlang in huis ingesneeuwd zit, inclusief zijn chagrijnige oudere broer Rick en irritante jongere broer Max.

'Percy Jackson and the Olympians' – Vanaf 20 december
Percy Jackson is op een gevaarlijke queeste. Om de bliksemschicht van Zeus terug te halen en een oorlog te voorkomen, moet hij doorheen Amerika reizen, monsters ontlopen en goden te slim af zijn. Dankzij de hulp van zijn partners Annabeth en Grover, leidt Percy’s reis hem naar het antwoord op de vraag hoe hij erbij kan horen in een wereld waarin hij zich niet op zijn plek voelt en waartoe hij voorbestemd is.

Marvel Studios’ 'What If…?' Season 2 – Vanaf 22 december
Het tweede seizoen van Marvel Studios' 'What If...?' gaat verder met The Watcher als onze gids door het onmetelijke multiversum met gloednieuwe en bekende gezichten uit het Marvel Cinematic Universe. De serie onderzoekt, herbeleeft en verandert klassieke momenten uit het Marvel Cinematic Universe, met een ongelofelijke stemmencast waaronder een groot aantal sterren die hun iconische rol opnieuw vertolken.


TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Eva krijgt een telefoontje vanuit een verhuiswagen van een jong meisje dat zich verstopt heeft in een kast toen ze zag dat haar moeder ruzie had met de malafide verhuizers en van de trap werd gegooid. De vrachtwagen - met het meisje ongezien in de kast - rijdt inmiddels en het meisje heeft geen idee waar naartoe. Wolfs en Eva gaan achter het signaal van haar telefoon aan, maar dan is het plots verdwenen...

'Flikken Maastricht', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 01:00
  Journaallus
  06:00
  Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
 • 00:35
  Nachtlus
  07:30
  Ketnet Junior
 • 04:50
  Geen uitzending
  06:00
  Tik Tak
 • 03:05
  Geen uitzending
  05:55
  Plop & de Peppers
 • 04:05
  Geen uitzending
  07:20
  Supernanny US
 • 02:25
  Geen uitzending
  11:15
  Sturm der Liebe
 • 01:15
  Geen uitzending
  13:40
  Last Action Hero
 • 04:35
  Baywatch
  02:15
  JAG
 • 02:15
  Geen uitzending
  06:00
  Joe
 • 05:00
  Geen uitzending
  06:00
  TEAM OCHTEND
 • 05:00
  Geen uitzending
  07:40
  Cold Case
 • 05:00
  Geen uitzending
  08:15
  Two and a Half Men
 • 05:00
  Geen uitzending
  07:35
  Ring by Spring
 • 05:00
  Geen uitzending
  07:35
  Amish Stud: The Eli Weaver Story
 • 03:00
  Herhalingslus
  08:00
  Wijzer Wonen
 • 04:49
  Mijn tuin
  05:55
  Sixties To Six
 • 04:55
  De Garde van Gert
  03:10
  Foodies & The City
 • 04:00
  Tennis: Mutua Madrid Open 2024
  02:00
  Wordt aangekondigd
 • 04:25
  DCI Banks
  02:30
  Truelove
 • 04:40
  Flip This House
  02:15
  Hudson & Rex
 • 03:16
  NOS Journaal
  02:14
  NOS Journaal met gebarentaal
 • 01:07
  Nieuwsuur
  07:00
  NOS Journaal met gebarentaal
 • 02:44
  Tekst-TV
  02:18
  NOS Studio Sport