Amazon Studios kondigt vierde seizoen van 'The Marvelous Mrs. Maisel' aan

vrijdag 13 december 2019
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Amazon Prime Video 2019

Amazon Studios heeft vandaag aangekondigd dat er vierde seizoen van de Emmy en Golden Globe-Award winnende komedie 'The Marvelous Mrs. Maisel' komt.

Het derde seizoen is vrijdag 6 december op Amazon Prime in première gegaan. 'The Marvelous Mrs. Maisel' is afgelopen week twee keer genomineerd voor de Golden Globes; voor de Best Television Series in Musical of Comedy en actrice Rachel Brosnahan, is genomineerd voor de Best Performance  Actress in a Series, Musical or Comedy.


'Wij waren super blij om te horen dat wij onze locatie niet hoefden te verlaten', aldus schepper en uitvoerend producent Amy Sherman-Pallasino en executive producer Daniel Palladino. 'Wij willen Amazon bedanken voor hun geloof en steun, hun samenwerking en enthousiasme om ons wederom te laten samenwerken met onze favorieten mensen, de cast en crew van Maisel.'

''The Marvelous Mrs. Maisel' is een wereldwijd fenomeen en seizoen 3 is dan de serie met het meest bekeken openingsweekend ooit. Wij zijn zo blij dat onze Prime Video kijkers het verhaal van Midge verder zien gaan in Seizoen 4', aldus Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studios.

'Amy en Dan hebben zulke grappige, charmante en herkenbare karakters gecreëerd, samen met hun onnavolgbare humor  een oog voor detail, zullen onze kijkers blij zijn met nog een seizoen over de wereld van 'The Marvelous Mrs. Maisel'.'

In het derde seizoen van 'The Marvelous Mrs. Maisel', ontdekken Midge en Susie dat het tour leven met Shy glamoureus, maar nederig is. Zij leren showbusiness lessen die ze nooit zullen vergeten. Joel worstelt met het ondersteunen van Midge tijdens het nastreven van zijn eigen dromen, Abe omarmt een nieuwe missie en Rose ontdekt dat ook zij talenten heeft.

'The Marvelous Mrs. Maisel' is winnaar van zestien Emmy Awards, waaronder Outstanding Comedy- serie, drie Golden Globes: Beste TV-Series/Comedy, vijf Critics’ Choice Awards: met onder andere die voor Beste Comedy Series, twee PGA Awards, een WGA Award en een Peadbody Award.

De acteurs van 'The Marvelous Mrs. Maisel' zijn, Emmy en Golden Globe winnares Rachel Brosnahan, vier keer Emmy winnaar Tony Shalhoub, twee keer Emmy winnaar Alex Borstein, Emmy genomineerde Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin Pollak, Caroline Aaron en Emmy winnaar Jane Lynch.

Prime leden kunnen 'The Marvelous Mrs. Maisel' streamen via Prime Video. Leden kunnen de serie ook, zonder extra kosten, op mobiele apparaten downloaden om offline de serie te bekijken. De serie is wereldwijd voor Prime leden beschikbaar op PrimeVideo.com in meer dan 200 landen. Kijk waar en wanneer je maar wilt met de Prime Video app op je smart TV, mobile, Fire TV, Fire Tablet, Apple TV, Chromkast, Comcast X1 of op internet. Voor een complete lijst met alle mogelijkheden op amazon.com/howtostream. Klanten die nog geen Prime leden zijn kunnen zich aanmelden voor een gratis proefperiode bij www.amazon.com/prime.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Harvard-student Mark Zuckerberg is net gedumpt door zijn vriendin Erica. Terug in het studentenhuis begint hij meteen aan een heuse wraakactie. Samen met zijn beste vriend Eduardo Saverin schrijft hij in n nacht de code voor 'Facemash', een website waar gebruikers uit twee willekeurige studentes kunnen kiezen wie de aantrekkelijkste is. De site is zo populair bij de studenten dat de servers op de campus crashen. Zuckerberg wordt geschorst, maar de tweelingbroers Winklevoss, leden van een prestigieuze studentenclub, zoeken hem op om zijn revolutionaire idee uit te werken.

'The Social Network', film uit 2010 met oa. Justin Timberlake en Andrew Garfield, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers