Netflix lanceert 'Space Force'

donderdag 21 mei 2020

Binnenkort kunnen Netflix-kijkers 'Space Force' bekijken, een komische serie met Steve Carell, bekend van 'The Office', en Lisa Kudrow, legendarisch als Phoebe Buffay uit 'Friends'.

De serie gaat over een groep mensen onder leiding van generaal en piloot Mark R. Naird die een nieuwe afdeling van het Amerikaanse leger moeten oprichten. Hun opdracht bestaat erin om opnieuw Amerikanen naar de maan te sturen. Hun doel? Volledige dominantie van het team in het heelal.

'Space Force' is vanaf 29 mei te zien op Netflix.

Bron: HLN


Check de trailer:Lees ook:
'Cursed' komt deze zomer naar Netflix

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Aan de hand van persoonlijk beeldmateriaal wordt het bewogen leven van Matangi/Maya/M.I.A. geschetst - een opmerkelijke transformatie van vluchteling tot popster. Matangi is de dochter van de oprichter van het gewapende Tamil-verzet in Sri Lanka. Ze vluchtte met haar gezin mee naar Groot-Brittannië, waar ze Maya werd, een vroegrijpe en creatieve Londense tiener. De wereld leerde haar kennen als M.I.A., de popster die met de zelfzekerheid van een multicultureel jongere een catchy mix brengt van Tamilpolitiek, kunstchoolpunk en hiphop-beats.

'Matangi/Maya/M.I.A', om 23.45 uur op Canvas.

Dossiers