'Riverdale'-crew eert Luke Perry op eerste werkdag

donderdag 11 juli 2019
Foto: © The CW/Netflix 2019

Deze week gingen cast en crew van de succesvolle Netflix-serie 'Riverdale' weer aan het werk om het nieuwe, vierde, seizoen voor te bereiden. Op die eerste werkdag waren velen met hun gedachten bij collega Luke Perry, die in maart plots overleed.

Enkele castleden lieten via Instagram weten dat ze met hun gedachten bij Luke Perry waren. In 'Riverdale' speelde de voormalige 'Beverly Hills 90210'-acteur de rol van Fred Andrews, de vader van het hoofdpersonage Archie (KJ Apa). Perry overleed in maart op 52-jarige leeftijd aan de gevolgen van een beroerte.


Het derde seizoen werd verder afgewerkt zonder Luke Perry, maar de makers hadden wel al gezegd dat het afscheid van Perry pas in het vierde seizoen zou verwerkt worden. De eerste aflevering van het vierde seizoen zal de titel 'In Memoriam' dragen. 'Waarschijnlijk de belangrijkste aflevering van 'Riverdale' die we dit jaar, of misschien wel ooit, zullen maken', postte showrunner Roberto Aguirre-Sacasa op Twitter.

Hoe het afscheid van Luke Perry er in 'Riverdale' zal uitzien, kunnen de fans ontdekken vanaf de herfst. In het najaar is er weer wekelijks een nieuwe aflevering te zien op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers