'Riverdale'-crew eert Luke Perry op eerste werkdag

donderdag 11 juli 2019
Foto: © The CW/Netflix 2019

Deze week gingen cast en crew van de succesvolle Netflix-serie 'Riverdale' weer aan het werk om het nieuwe, vierde, seizoen voor te bereiden. Op die eerste werkdag waren velen met hun gedachten bij collega Luke Perry, die in maart plots overleed.

Enkele castleden lieten via Instagram weten dat ze met hun gedachten bij Luke Perry waren. In 'Riverdale' speelde de voormalige 'Beverly Hills 90210'-acteur de rol van Fred Andrews, de vader van het hoofdpersonage Archie (KJ Apa). Perry overleed in maart op 52-jarige leeftijd aan de gevolgen van een beroerte.


Het derde seizoen werd verder afgewerkt zonder Luke Perry, maar de makers hadden wel al gezegd dat het afscheid van Perry pas in het vierde seizoen zou verwerkt worden. De eerste aflevering van het vierde seizoen zal de titel 'In Memoriam' dragen. 'Waarschijnlijk de belangrijkste aflevering van 'Riverdale' die we dit jaar, of misschien wel ooit, zullen maken', postte showrunner Roberto Aguirre-Sacasa op Twitter.

Hoe het afscheid van Luke Perry er in 'Riverdale' zal uitzien, kunnen de fans ontdekken vanaf de herfst. In het najaar is er weer wekelijks een nieuwe aflevering te zien op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers