'Stranger Things 3' breekt records

woensdag 10 juli 2019
Foto: © Coopr/Netflix 2019

Wereldwijd is sinds de lancering op 4 juli al op 40,7 miljoen Netflix-accounts gekeken naar het derde seizoen van 'Stranger Things'. 18,2 miljoen accounts hebben deze jaargang al volledig uitgekeken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Netflix maakt nooit kijkcijfers bekend. Maar deze resultaten gaf het streamingbedrijf toch graag mee. Het derde seizoen van 'Stranger Things' is namelijk regelrecht op recordkoers. De resultaten van de populaire serie zijn volgens Netflix beter dan welke film of serie ooit deed in de eerste vier dagen na de release.


Ondertussen heeft showrunner Shawn Levy zich al stilletjes laten ontvallen dat een vierde seizoen niet onwaarschijnlijk is. Netflix zelf heeft daarover nog niets bevestigd.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers