'Stranger Things 3' breekt records

woensdag 10 juli 2019
Foto: © Coopr/Netflix 2019

Wereldwijd is sinds de lancering op 4 juli al op 40,7 miljoen Netflix-accounts gekeken naar het derde seizoen van 'Stranger Things'. 18,2 miljoen accounts hebben deze jaargang al volledig uitgekeken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Netflix maakt nooit kijkcijfers bekend. Maar deze resultaten gaf het streamingbedrijf toch graag mee. Het derde seizoen van 'Stranger Things' is namelijk regelrecht op recordkoers. De resultaten van de populaire serie zijn volgens Netflix beter dan welke film of serie ooit deed in de eerste vier dagen na de release.


Ondertussen heeft showrunner Shawn Levy zich al stilletjes laten ontvallen dat een vierde seizoen niet onwaarschijnlijk is. Netflix zelf heeft daarover nog niets bevestigd.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Naast Thierry en Sanne en Henk en Chantal wordt nu ook het derde koppel van het experiment onthuld. Kimberly is al elf jaar vrijgezel en zoekt een echte soulmate. Robin heeft aan vrouwelijke aandacht geen gebrek, maar is eraan toe zich te settlen.Bij Henk en Chantal lopen de spanningen op nu de trouwdag nadert. Iedereen vraagt zich af of de bruid dit wel zal volhouden.

'Married At First Sight Nederland', om 20.30 uur op Vitaya.

Dossiers