Zitten er spoilers in de nieuwe 'Thuis'-generiek?

donderdag 22 augustus 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Afgelopen dinsdag stelde En de nieuwe intro van 'Thuis' voor. En die vertelt ons vermoedelijk al een aantal interessante dingen over het nieuwe seizoen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Zo zien we Waldek en Thilly samen knuffelend in beeld. Betekent dit dat ze hun relatie voortzetten en Thilly voorgoed in België blijft? We zien het binnenkort.


Ook Stan is te zien is te zien in de nieuwe intro. Dat betekent dat hij hoogstwaarschijnlijk niet terug moet naar de psychiatrische instelling, ondanks de gebeurtenissen aan het einde van het vorige seizoen.

Verder missen we ook enkele vertrouwde gezichten in de nieuwe generiek. In de seizoensfinale zagen we dat Bill overleed aan zijn verwondingen. Hij komt dus niet voor in de nieuwe intro, maar ook zijn zus Sam en zoon Joren zijn nergens te bespeuren. Verdwijnen zij ook uit de soap, vragen veel fans zich af. 'Nee', klinkt het bij Eén. 'Het klopt dat Sam en Joren niet te zien zijn in de begingeneriek, maar zij maken nog steeds deel uit van de cast', verzekert producer Hans Roggen aan Het Laatste Nieuws. 'Actrice Ann Vanderstighelen is momenteel met bevallingsverlof en Mathieu Carpentier liep een kwetsuur op, waardoor hij niet aanwezig kon zijn bij de opnames. Wanneer ze weer op de set verschijnen, maken we ook van hen beelden voor de nieuwe intro', aldus nog Roggen.

LEES OOK: 'Ik ben Thuis': nieuwe generiek en introsong voor 25ste seizoen 'Thuis'

Naast Sam en Joren is er ook voor Christine geen plaats in de nieuwe generiek. Betekent dit het definitieve einde voor haar? Liet Bob haar in de steek voor Tamara en zijn pasgeboren zoon?

Het aftellen naar het nieuwe seizoen van 'Thuis', vanaf maandag 2 september om 20.10 uur op Eén, kan beginnen!

Bron: Het Laatste Nieuws


Lees ook:
'Ik ben Thuis': nieuwe generiek en introsong voor 25ste seizoen 'Thuis'

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
thuisopeen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

Billie is gezakt voor turnen en Pol vindt dat een ramp. Hij schakelt de Kampioenen in om Billie te laten ervaren dat sport tof is, met desastreuze gevolgen. Pascale vindt ondertussen dat Marc iets van zijn leven moet maken en zet hem aan tot solliciteren. Maar dat moet achter de rug van Bieke gebeuren, die de bemoeienissen van Pascale niet apprecieert.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers