Zaterdag grote sollicitatiedag 'Mijn Restaurant'

dinsdag 10 maart 2009

'Mijn Restaurant' komt stilaan op volle kracht. De vijf duo's hebben de eerste kritiek van topchef Peter Goossens achter de rug. Maar dat was nog maar het begin. Dit weekend staat de grote sollicitatiedag op het programma. Wie in deze tijden van crisis op zoek is naar werk in een toprestaurant, kan solliciteren bij één van de vijf duo's.

D


e duo's uit Mijn Restaurant zoeken personeel! Heb jij ervaring in de zaal of de keuken? Schrijf je dan hier in voor de sollicitatiedag.  En kom op zaterdag 14 maart vanaf 10 uur naar het restaurant waar jij wilt werken.

Misschien begint binnenkort ook jouw droom, in 'Mijn Restaurant'! Succes!

Wie is jouw favoriet duo?  Stem NU in onze TV-Visie Poll

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers