X Factor: verrassende wending: Ivann komt terug!

donderdag 3 november 2005

Goed en slecht nieuws uit het land van 'X Factor'. Voor Robin, de 28-jarige rocker uit Brugge, zit "X Factor", de succesrijke talentenjacht van VTM, er op. Hij sukkelde al een tijdje met een rugblessure en na een nieuw doktersbezoek is de beslissing gevallen: Robin moet stoppen. De blessure moet dringend behandeld worden. Wellicht volgt er al snel een operatie.

R


obin heeft de beslissing met de dood in het hart genomen: "Zo kon het niet meer verder. Ik zou de hele week moeten rusten. Ik zou voor alle repetities verstek moeten laten gaan. En dan nog zou ik spuiten nodig hebben om op zondag in de liveshow mijn nummer te kunnen brengen. Ik vind het verschrikkelijk, maar ik had geen andere keuze."

VTM en Fremantle wensen Robin een snel en volledig herstel. Ivann Terug in X Factor

Robin heeft de beslissing met de dood in het hart genomen: "Zo kon het niet meer verder. Ik zou de hele week moeten rusten. Ik zou voor alle repetities verstek moeten laten gaan. En dan nog zou ik spuiten nodig hebben om op zondag in de liveshow mijn nummer te kunnen brengen. Ik vind het verschrikkelijk, maar ik had geen andere keuze."

VTM en Fremantle wensen Robin een snel en volledig herstel.

Wie zou dan de plaats innemen van Robin? Dat antwoord was snel gevonden. Volgens de spelregels is dat de afvaller van de laatste uitzending, Ivann dus. Hij wordt heropgevist, zoals dat in wielertermen heet.

"Voor mij was het een complete verrassing, toen de productie mij vanmorgen belde. Een bijzonder leuke verrassing wel te verstaan. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld. Ik gooi er mij meteen tegenaan, want ik ben nu extra gemotiveerd. Ik zal zondag bewijzen dat ik mijn plaats verdien naast de andere finalisten. Wat ik nu meemaak bewijst nog 'ns hoe dicht vreugde en verdriet bij mekaar liggen. Vorige zondag was ik nog zwaar ontgoocheld en Robin blij omdat hij doorging, vandaag is het net andersom. Daarom voel ik ook met hem mee. En wees maar zeker, n keer weer op de been, zullen we van Robin zeker nog horen", aldus Ivann. 

Een overzicht  van de songs die de "X Factor"-finalisten op zondag 6 november 2005 brengen:

  •  Alexander uit Turnhout met "Let me love you" (Mario).
  • Paco Garcia uit Heusden met "Hold me now" (Johnny Logan).
  • Ivann uit Wilrijk met "Hold the line" (Toto).
  • Helena uit Hemiksem met "The ole devil called love" (Alison Moyet). 
  • Udo uit Nossegem met "Iris" (The Googoo Dolls).
  • Patrick & Carina uit Tongeren uit "It takes two" (Rod Stewart).
  • The Cappaert Sisters uit Zedelgem met "If I ain't got you" (Alicia Keys).

DOSSIER: X Factor

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' fictie op En

John zijn handeltje op de terreinen van De Beco draait volop en hij verdient bakken geld. Alles loopt volgens plan, tot Ella een afschrift van de bank vindt en John confronteert met zijn leugens: hij had haar beloofd nooit nog crimineel werk te doen. Barry beslist om te werken met John, wat John vleugels geeft. Zeker omdat hij intussen ontdekt wat de zwakke plek van De Pelsmaecker is. Barry is intussen met andere dingen bezig: Julie Beckers.

'Over Water', om 20.50 uur op En.

Dossiers