X Factor: verrassende wending: Ivann komt terug!

donderdag 3 november 2005

Goed en slecht nieuws uit het land van 'X Factor'. Voor Robin, de 28-jarige rocker uit Brugge, zit "X Factor", de succesrijke talentenjacht van VTM, er op. Hij sukkelde al een tijdje met een rugblessure en na een nieuw doktersbezoek is de beslissing gevallen: Robin moet stoppen. De blessure moet dringend behandeld worden. Wellicht volgt er al snel een operatie.

R


obin heeft de beslissing met de dood in het hart genomen: "Zo kon het niet meer verder. Ik zou de hele week moeten rusten. Ik zou voor alle repetities verstek moeten laten gaan. En dan nog zou ik spuiten nodig hebben om op zondag in de liveshow mijn nummer te kunnen brengen. Ik vind het verschrikkelijk, maar ik had geen andere keuze."

VTM en Fremantle wensen Robin een snel en volledig herstel. Ivann Terug in X Factor

Robin heeft de beslissing met de dood in het hart genomen: "Zo kon het niet meer verder. Ik zou de hele week moeten rusten. Ik zou voor alle repetities verstek moeten laten gaan. En dan nog zou ik spuiten nodig hebben om op zondag in de liveshow mijn nummer te kunnen brengen. Ik vind het verschrikkelijk, maar ik had geen andere keuze."

VTM en Fremantle wensen Robin een snel en volledig herstel.

Wie zou dan de plaats innemen van Robin? Dat antwoord was snel gevonden. Volgens de spelregels is dat de afvaller van de laatste uitzending, Ivann dus. Hij wordt heropgevist, zoals dat in wielertermen heet.

"Voor mij was het een complete verrassing, toen de productie mij vanmorgen belde. Een bijzonder leuke verrassing wel te verstaan. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld. Ik gooi er mij meteen tegenaan, want ik ben nu extra gemotiveerd. Ik zal zondag bewijzen dat ik mijn plaats verdien naast de andere finalisten. Wat ik nu meemaak bewijst nog 'ns hoe dicht vreugde en verdriet bij mekaar liggen. Vorige zondag was ik nog zwaar ontgoocheld en Robin blij omdat hij doorging, vandaag is het net andersom. Daarom voel ik ook met hem mee. En wees maar zeker, één keer weer op de been, zullen we van Robin zeker nog horen", aldus Ivann. 

Een overzicht  van de songs die de "X Factor"-finalisten op zondag 6 november 2005 brengen: ·

  •  Alexander uit Turnhout met "Let me love you" (Mario).
  • Paco Garcia uit Heusden met "Hold me now" (Johnny Logan).
  • Ivann uit Wilrijk met "Hold the line" (Toto). ·
  • Helena uit Hemiksem met "The ole devil called love" (Alison Moyet). 
  • Udo uit Nossegem met "Iris" (The Googoo Dolls). ·
  • Patrick & Carina uit Tongeren uit "It takes two" (Rod Stewart).
  • The Cappaert Sisters uit Zedelgem met "If I ain't got you" (Alicia Keys).

DOSSIER: X Factor

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers