'X Factor': Ladies First heten voortaan Lady-Like

maandag 3 november 2008

De dames van Ladies First zijn helemaal klaar voor de liveshow van woensdag. Met een nieuwe groepsnaam zijn ze klaar voor de eindspurt van 'X Factor'. Voortaan gaan de dames verder onder de naam Lady-Like.

D


e naam 'Ladies First' was blijkbaar al enige tijd gepatenteerd. Hierdoor traden de dames vorige week voor het laatst onder deze naam op. Kijkers konden de voorbije week een nieuwe groepsnaam doorgeven aan coach Do.

In de vijfde liveshow brengen de dames van Lady-like het liedje Mercy van Duffy.

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers