'X Factor' komt terug: waag je kans!

maandag 10 maart 2008

In het najaar van 2005 introduceerde vtm met 'X Factor' de grootste zoektocht naar nieuw zangtalent op de Vlaamse buis ooit. Ontegensprekelijk ook de meest gevarieerde, want in 'X Factor' komen alle muziekstijlen aan bod én krijgt iedereen een podium: de beginnelingen, de laatbloeiers en de groepen.

U


do werd de winnaar van de eerste editie van 'X Factor' en greep met beide handen dit 'gouden ticket' om een stevige zangcarrière uit te bouwen. Udo's eerste album 'U Turn' werd zeer goed onthaald, zijn liveconcerten zijn talk of the town, zijn tweede album komt binnenkort uit en op 20 februari jl. gaf hij in de Zuiderkroon de aftrap van zijn nieuwste concertenreeks Soul Sessions On Tour.

vtm heeft goed nieuws als je zelf van een muzikale carrière droomt en een manier zoekt om je weg te vinden naar het grote publiek. 'X Factor' komt immers terug!

De zender opent hierbij dus de zoektocht naar kandidaten voor de drie categorieën: 16- tot 24-jarigen, 25-plussers en zanggroepen.

Er zijn geen beperkingen op het aantal groepsleden of leeftijd, dus iedereen die ouder is dan 16 jaar kan zich inschrijven:

  • via een inschrijvingsformulier op vtm.be
  • mailen naar xfactor@vtm.be
  • of schrijven naar X Factor – Postbus 100 – 1800 Vilvoorde

'X Factor' wordt dit keer de meest intensieve zoektocht naar talent die Vlaanderen ooit gekend heeft. Niets wordt aan het toeval overgelaten en daarom komen we zelfs naar je toe. Hou ons dus in de gaten!

Bekijk hier de oproeptrailer!

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers