X Factor-kandidaten dagen 'Dag Allemaal' voor de rechtbank

zaterdag 22 oktober 2005

De opvallende X Factor-deelnemers Patrick en Carina lieten gisteren op een extra persconferentie weten dat ze het populaire weekblad 'Dag Allemaal' voor de rechtbank slepen. Patrick en Carine willen hiermee reageren op de artikels die de voorbije weken verschenen in 'Dag Allemaal'. Volgens het koppel zijn de meeste van de artikels over onwettige kinderen, diefstal, geweldplegingen en bedreigingen volledig verzonnen.

P


atrick en Carina beweren dat iemand hen op een laffe manier wil uitschakelen omdat ze te populair worden. Hun advocat zal klacht indienen wegens smaad en eerroof.

Het koppel had tenslotte ook nog goed nieuws om  wat extra in de belangstelling te komen. Na de persconferentie liet Carina vallen dat ze onmiddellijk trouwen als ze de finale halen. Het valt af te wachten dat Vlaanderen hen wel een finale én trouwpartij gunt.... Bij een vroegtijdig einde van 'X Factor' zal het koppel 'Dag Allemaal' kunnen verantwoordelijk stellen voor hun gemiste carrière. Wordt ongetwijfeld uitgevochten in de boekjes...

Bram Bartholomees Bron: HLN
http://adsl.be/xfactor

DOSSIER: X Factor

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers