X Factor: Ivann naar huis! Udo en Cappaert Sisters in finale!

maandag 5 december 2005

Verliezen is nooit leuk, maar als je met n been in de finale staat, komt de klap nog harder aan. Ivann kan er van meespreken. In de voorlaatste aflevering van 'X Factor' werd hij door het publiek naar huis gestuurd.

V


oor Ivann is het sprookje dus uit. De man die al eens mocht terugkomen door het wegvallen van Robin, moet nu de wedstrijd verlaten. De finale wordt dus een strijd tussen Udo en The Cappaert Sisters.

Onze reporter was ter plaatse en komt net zoals de voorbije weken met een hele reeks foto's en interviews naar huis. Hou TV-Visie in de gaten!

DOSSIER: X Factor

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' fictie op En

John zijn handeltje op de terreinen van De Beco draait volop en hij verdient bakken geld. Alles loopt volgens plan, tot Ella een afschrift van de bank vindt en John confronteert met zijn leugens: hij had haar beloofd nooit nog crimineel werk te doen. Barry beslist om te werken met John, wat John vleugels geeft. Zeker omdat hij intussen ontdekt wat de zwakke plek van De Pelsmaecker is. Barry is intussen met andere dingen bezig: Julie Beckers.

'Over Water', om 20.50 uur op En.

Dossiers