Woon de opnames van 'Dancing On Ice' live bij

woensdag 9 augustus 2006

Na het uiterst succesvolle 'Sterren op de Dansvloer' brengt VTM in samenwerking met RTL4 vanaf dit najaar 'Dancing On Ice'. Francesca Vanthielen en haar RTL4-collega Martijn Krabbé vormen het presentatieduo van deze unieke ijsdanswedstrijd.

Vijf

bekende Nederlanders en vijf bekende Vlamingen, ieder gekoppeld aan een professionele ijsdanser, binden elke zaterdagavond de strijd met elkaar aan om als beste ijsdanspaar uit de bus te komen. Voor België zullen Kelly Pfaff, Luc Appermont, Wim Soutaer, Pascale Naessens en Staf Coppens zich op het ijs wagen. De Nederlandse deelnemers zijn John Williams, Wendy van Dijk, Bert Kuizenga, Froukje de Both en Babette van Veen.
Naast de zaterdagavondshow, omvat 'Dancing On Ice' ook een wekelijks live result-show op zondagavond. In deze uitzending worden de prestaties van de vorige avond nader bekeken en zijn er indrukwekkende gastoptredens. Backstage-reportages geven een indruk van de zware trainingen en de ijsdansers krijgen uiteraard ook te horen wie van hen de ijzers weer in het vet kan zetten.

De vijfkoppige jury die onder meer bestaat uit de kunstschaatslegendes Joan Haanappel (juryvoorzitter), Sjoukje Dijkstra en meervoudig Belgisch kampioene Katrien Pauwels, geven hun kritisch oordeel. Nadat ook de kijker thuis zijn of haar stem heeft uitgebracht, worden de punten van de jury en van de kijkers bij elkaar opgeteld. De twee laagst beoordeelde paren doen vervolgens een zogenaamde skate-off. Het is dan uitsluitend aan de vakjury om te bepalen welke van deze twee de volgende week terugkomt!

U kunt getuige zijn van deze spectaculaire en spannende wedstrijd.

Locatie opnames:
Ijssportcentrum Eindhoven
Antoon Coolenlaan 3
5644 RX Eindhoven Nederland
http://www.ijssportcentrum.nl/

Opnamedata: elk weekend vanaf 26 en 27 augustus tot en met het weekend van 14 en 15 oktober (finaleweek!).

Prijzen tickets: 20 euro, 17,5 euro en 15 euro

Tickets bestellen kan via het nummer
0031 20 206 10 84.

Let wel! Dit is een nummer in Nederland.

Aangezien de opnames op een ijspiste plaatsvinden, is warme kledij aangeraden.

DOSSIER: Dancing On Ice

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers