Woestijnvis bereidt West-Vlaamse fictiereeks voor

donderdag 22 augustus 2019

Woestijnvis werkt aan een nieuwe fictiereeks die zich in West-Vlaanderen afspeelt. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Rik Verheye ('Callboys'), Jelle De Beule en Koen De Poorter ('De Ideale Wereld') zijn bij het project betrokken.

De nieuwe Woestijnvis-serie zal zich afspelen in West-Vlaanderen. Dat bevestigt acteur en mede-bedenker van de serie Rik Verheye in Het Laatste Nieuws en Krant van West-Vlaanderen.


Een eerste versie van het scenario is klaar en wordt momenteel geanalyseerd door ervaren rotten Jan Eelen ('Callboys') en Jonas Geirnaert ('De Dag'). Volgens Verheye liggen cast en crew vast en kan er volgend jaar  gedraaid worden. Over de rolverdeling verklapt hij nog niets. Eén tipje van de sluier: hij zal zélf een van de hoofdrollen spelen.

De 'Eigen Kweek'-fans kunnen zich overigens in de handen wrijven. In de nieuwe serie zal West-Vlaams gesproken worden. Voor welke zender de reeks gemaakt wordt, zal later meegedeeld worden.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De detectie naar kindermishandeling en de hulpverlening die erop volgt, lopen al te vaak mis. Dat kunnen Kristien, Sanghita en Abbas uit eerste hand getuigen. Jeugdrechter Nicole Caluw en kinderarts Johan Marchand geven duiding.

'Als Je Eens Wist', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers