Wie wint finale van 'Mijn Restaurant!'? (poll!)

donderdag 10 juni 2010

Het is in tijden niet meer zo spannend geweest! Vlak voor de finale van 'Mijn Restaurant!' is het allerminst duidelijk wie de wedstrijd dit jaar zal winnen. Wordt het Genk? Of toch Aalst? Beide duo's zijn aan mekaar gewaagd, dat is het minste wat je kan zeggen!

Ook de bezoekers van TV-Visie hebben geen uitgesproken favoriet. Sinds vorige week kan in de TV-Visie poll de voorkeur voor het éne, of het andere restaurant geuit worden. En nu, op de dag van de finale, is de score zowaar 50% voor Genk en... 50% voor Aalst.


Restaurant Karnivale uit Aalst heeft op dit moment 1964 stemmen en restaurant Terrae (Genk) doet het licht beter met 1972 stemmen. Afgerond hebben beide finalisten dus elk 50% van de TV-Visie-bezoekers kunnen overtuigen.

Voor de duo's is het nu nagelbijten tot aan de grote finale. Ook hier op de redactie kijken we alvast reikhalzend uit naar het uiteindelijke resultaat. TV-Visie houdt je uiteraard op de hoogte!

Wie wint 'Mijn Restaurant!'?
Voorspel de uitslag NU in de TV-Visie Poll!

DOSSIER: Mijn Restaurant! 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chaussée d'Amour' (foto: © TELENET/Vier 2018)

Ludo en Sam ontdekken nieuwe aanwijzingen over wie er twintig jaar geleden betrokken was bij de moord op Allaire. Sylvia en Jérôme kunnen het steeds beter met elkaar vinden en plannen een etentje. Willy doet ondertussen zaken met een Albanese pooier.

'Chaussée d'Amour', om 22.40 uur op VIER.

Dossiers