Wie wint finale van 'Mijn Restaurant!'? (poll!)

donderdag 10 juni 2010

Het is in tijden niet meer zo spannend geweest! Vlak voor de finale van 'Mijn Restaurant!' is het allerminst duidelijk wie de wedstrijd dit jaar zal winnen. Wordt het Genk? Of toch Aalst? Beide duo's zijn aan mekaar gewaagd, dat is het minste wat je kan zeggen!

Ook de bezoekers van TV-Visie hebben geen uitgesproken favoriet. Sinds vorige week kan in de TV-Visie poll de voorkeur voor het éne, of het andere restaurant geuit worden. En nu, op de dag van de finale, is de score zowaar 50% voor Genk en... 50% voor Aalst.


Restaurant Karnivale uit Aalst heeft op dit moment 1964 stemmen en restaurant Terrae (Genk) doet het licht beter met 1972 stemmen. Afgerond hebben beide finalisten dus elk 50% van de TV-Visie-bezoekers kunnen overtuigen.

Voor de duo's is het nu nagelbijten tot aan de grote finale. Ook hier op de redactie kijken we alvast reikhalzend uit naar het uiteindelijke resultaat. TV-Visie houdt je uiteraard op de hoogte!

Wie wint 'Mijn Restaurant!'?
Voorspel de uitslag NU in de TV-Visie Poll!

DOSSIER: Mijn Restaurant! 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De knappe en intelligente privédetectives Dylan, Natalie en Alex zijn gewapend met de allerlaatste hoogtechnologische snufjes en wagens, werden getraind in oosterse gevechtskunsten en beschikken over een uitgebreid arsenaal aan vermommingen. Het drietal werkt voor Charlie. De dames moeten tussenkomen in de ontvoeringszaak van de bekende miljonair Eric Knox. De oprichter van Knox Technologies heeft een stemherkenningsprogramma ontwikkeld dat nog accurater werkt dan de huidige technieken die gebaseerd zijn op vingerafdrukken; een wetenschappelijke doorbraak die een ware ramp kan betekenen als die in de verkeerde handen terechtkomt...

'Charlie's Angels', film uit 2000, om 22.10 uur op Q2.

Dossiers