Wie gaat met de prijzen lopen? Nog even geduld...

woensdag 6 januari 2010

Nog héél even en dan is het écht zover! Op donderdag 7 januari kom je eindelijk te weten wie de winnaars zijn geworden in deze editie van de TV-Visie Trofee 2009. En dat het spannend wordt, dat hoeft niet meer gezegd. Wordt Dina Tersago weer de vrouwelijke tv-figuur van 2009? En wie wordt de mannelijke evenknie, nu Erik Van Looy niet meer genomineerd was? Bang afwachten heet dat...

Op donderdag 7 januari maken we bij TV-Visie de winnaars bekend in de editie 2009 van de TV-Visie Trofee. We maken de laureaten bekend in vijf categorieën:


  • Revelatie (tv-programma)van 2009
  • Mannelijk schermgezicht van 2009
  • Vrouwelijk schermgezicht van 2009
  • Flop van 2009
  • Opvallendste nieuwsfeit van 2009

Het wordt voor de genomineerden nog héél even nagelbijten. En ongetwijfeld kijk ook jij, als bezoeker van TV-Visie, uit naar het verdict! Nog eventjes wachten dus, want donderdag is het zover!

'Bekendmaking resultaten TV-Visie Trofee 2009', donderdag 7 januari op http://www.tv-visie.be.

DOSSIER: TV-Visie Trofee 2009

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers