Wie gaat met de prijzen lopen? Nog even geduld...

woensdag 6 januari 2010

Nog héél even en dan is het écht zover! Op donderdag 7 januari kom je eindelijk te weten wie de winnaars zijn geworden in deze editie van de TV-Visie Trofee 2009. En dat het spannend wordt, dat hoeft niet meer gezegd. Wordt Dina Tersago weer de vrouwelijke tv-figuur van 2009? En wie wordt de mannelijke evenknie, nu Erik Van Looy niet meer genomineerd was? Bang afwachten heet dat...

Op donderdag 7 januari maken we bij TV-Visie de winnaars bekend in de editie 2009 van de TV-Visie Trofee. We maken de laureaten bekend in vijf categorieën:


  • Revelatie (tv-programma)van 2009
  • Mannelijk schermgezicht van 2009
  • Vrouwelijk schermgezicht van 2009
  • Flop van 2009
  • Opvallendste nieuwsfeit van 2009

Het wordt voor de genomineerden nog héél even nagelbijten. En ongetwijfeld kijk ook jij, als bezoeker van TV-Visie, uit naar het verdict! Nog eventjes wachten dus, want donderdag is het zover!

'Bekendmaking resultaten TV-Visie Trofee 2009', donderdag 7 januari op http://www.tv-visie.be.

DOSSIER: TV-Visie Trofee 2009

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Eric Randall is een bekende schrijver van boeken over hoe je best single zou moeten blijven. Hij heeft het bovendien niet echt voor Kerstmis en alles wat er bij te kijken komt. Dit jaar moet hij op zijn neefje en nichtje passen wanneer hun ouders er niet zijn. Met de hulp van zijn buurvrouw April Stewart leert hij de liefde te vinden en in de kerstsfeer te komen.

'Christmas Next Door', film uit 2017 met oa. Jesse Metcalfe, om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers