Wereldprimeur 'Big Brother': helft van bewoners vliegt eruit!

donderdag 29 maart 2007

'Big Brother' België zal komende maandag 2 april voor een heuse wereldprimeur zorgen. Tijdens de liveshow van vanavond werden de resterende bewoners ingedeeld in 2 groepen. Zij denken dat het om een opdracht gaat maar in werkelijkheid zal een van de 2 groepen het huis moeten verlaten.

V


oor de eerste keer aller tijden zullen 5 of 6 bewoners het huis tegelijkertijd moeten verlaten. Zij zullen vervangen worden door nieuwe bewoners, maar alleen als de kijkers die bewoners kunnen bevrijden uit een glazen kooi.

Zaterdag zal de kooi hangen boven de Grote Markt in Tongeren. De kooi komt alleen naar beneden als de 5-cijferige code via sms wordt gekraakt. Ook de mensen thuis zullen een poging kunnen doen om de code te kraken, want de beelden worden op Kanaal Twee en op de website van Big Brother uitgezonden. Tips over de juiste code zullen vanaf vrijdag vrijgegeven worden.

Wie de code kraakt, zorgt er niet alleen voor dat de bewoners bevrijd worden, maar wint ook 5.000 euro. Bovendien zullen samen met de kooi 4000 briefjes van 5 euro naar beneden dwarrelen. Zondag wordt de hele stunt herhaald op het marktplein van Nieuwpoort en zullen opnieuw enkele bewoners bevrijd kunnen worden.

De bewoners zijn uiteraard niet op de hoogte van wat er hen te wachten staat. Vanaf vrijdag zal er klok beginnen aftellen in het huis, alleen weten ze niet waarom…

LEES OOK: 'Big Brother': Big Exit groep 1 of groep 2?

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Tijdens een wandeling treft Will in de sneeuw een ernstig onderkoelde vrouw aan. Daniel weet niet hoe hij moet omgaan met de ziekte van zijn ex-vrouw. De persoonlijke problemen tussen Connor en Ava laten zich ook in het ziekenhuis voelen.

'Chicago Med', om 23.40 uur op VTM.

Dossiers