(Weer) nieuw presentatieduo voor 'De Zevende Dag'

donderdag 5 juli 2018
Foto: Eén - © VRT 2018

'De Zevend Dag' op En krijgt weer nieuwe presentatoren. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Lisbeth Imbo en Lieven Verstraete zullen vanaf september het zondagse nieuwsprogramma voor hun rekening nemen.

Het huidige presentatieteam, Phara de Aguirre en Xavier Taveirne, houdt 'De Zevende Dag' al na één seizoen voor bekeken. De Aguirre gaat zich concentreren op de verkiezingsprogramma's van de VRT, Taveirne keert terug naar Radio 1 waar hij opnieuw vaste stem wordt van 'De Ochtend'.


De nieuwe presentatoren hebben heel wat kilometers aan ervaring op de teller staan. Imbo presenteerde jarenlang 'Terzake' (Canvas) en 'De Ochtend' van Radio 1. Verstraete is Journaalanker en brengt momenteel ook het financieel-economische nieuws in 'De Markt', zaterdagmiddag op Eén.

Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
Wrevel bij VRT om terugkeer Lisbeth Imbo

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers