(Weer) nieuw presentatieduo voor 'De Zevende Dag'

donderdag 5 juli 2018
Foto: Eén - © VRT 2018

'De Zevend Dag' op En krijgt weer nieuwe presentatoren. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Lisbeth Imbo en Lieven Verstraete zullen vanaf september het zondagse nieuwsprogramma voor hun rekening nemen.

Het huidige presentatieteam, Phara de Aguirre en Xavier Taveirne, houdt 'De Zevende Dag' al na één seizoen voor bekeken. De Aguirre gaat zich concentreren op de verkiezingsprogramma's van de VRT, Taveirne keert terug naar Radio 1 waar hij opnieuw vaste stem wordt van 'De Ochtend'.


De nieuwe presentatoren hebben heel wat kilometers aan ervaring op de teller staan. Imbo presenteerde jarenlang 'Terzake' (Canvas) en 'De Ochtend' van Radio 1. Verstraete is Journaalanker en brengt momenteel ook het financieel-economische nieuws in 'De Markt', zaterdagmiddag op Eén.

Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
Wrevel bij VRT om terugkeer Lisbeth Imbo

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' - Koen (Andy Peelman) en politiehond Barry in 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Terwijl de buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps ook geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. De agenten gaan op onderzoek, maar staan voor een raadsel.

'De Buurtpolitie: De Tunnel', film uit 2017 met oa. Andy Peelman, om 20.25 uur op VTM.

Dossiers