(Weer) nieuw presentatieduo voor 'De Zevende Dag'

donderdag 5 juli 2018
Foto: Eén - © VRT 2018

'De Zevend Dag' op En krijgt weer nieuwe presentatoren. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Lisbeth Imbo en Lieven Verstraete zullen vanaf september het zondagse nieuwsprogramma voor hun rekening nemen.

Het huidige presentatieteam, Phara de Aguirre en Xavier Taveirne, houdt 'De Zevende Dag' al na één seizoen voor bekeken. De Aguirre gaat zich concentreren op de verkiezingsprogramma's van de VRT, Taveirne keert terug naar Radio 1 waar hij opnieuw vaste stem wordt van 'De Ochtend'.


De nieuwe presentatoren hebben heel wat kilometers aan ervaring op de teller staan. Imbo presenteerde jarenlang 'Terzake' (Canvas) en 'De Ochtend' van Radio 1. Verstraete is Journaalanker en brengt momenteel ook het financieel-economische nieuws in 'De Markt', zaterdagmiddag op Eén.

Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
Wrevel bij VRT om terugkeer Lisbeth Imbo

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers