Wat is het beste nieuwe programma van het najaar?

zondag 5 september 2010

Het najaar van 2010 is op alle Vlaamse zenders goed afgetrapt. Alle zenders hebben hun best gedaan om een gevarieerd menu samen te stellen. Zo zijn er naast nieuwigheden ook enkele vaste waarden teruggekeerd. Maar voor welk (nieuw) programma blijf jij deze herfst écht thuis? TV-Visie wil graag weten wat dit jaar het populairste programma van het najaar wordt.

Maak je keuze kenbaar in de gloednieuwe TV-Visie poll die vanaf nu online staat!


Verder napraten over nieuwe programma's kan elke dag in het TV-Visie forum. En via de Facebookpagina van TV-Visie kom je nog sneller nóg meer nieuwtjes te weten!

DOSSIER: Najaar 2010: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers