Wat brengt VIER ons in 2020?

donderdag 16 januari 2020

Vanaf volgende week begint pakt ook VIER uit met nieuw voorjaarsschema. Daarin vinden we vooral bekende programma's. Nieuwe titels zien we vooral in het najaar. Zo werkt de zender momenteel aan een dagelijkse soap voor jonge, vrouwelijke kijkers die na de zomer te zien zou zijn. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Volgende week verwelkomen we opnieuw 'Huizenjager' en ook 'Expeditie Robinson', dat op donderdagavond de strijd aangaat met 'Vandaag over een jaar' (Eén) en 'Holland - België' (VTM). De week nadien begint het voorjaar pas echt op VIER, met een nieuw seizoen van 'Topdokters' en het nieuwe programma 'Help! Mijn borsten staan online' van Evi Hanssen. Later volgt ook 'Help! Mijn kind kijkt porno'. Ook nieuw is 'Influencers', een sketchreeks over sociale media, geregisseerd door Bart De Pauw. Ten slotte maken we ook kennis met 'Het parket', waarin Eric Goens het Openbaar Ministerie volgt.


Daarnaast verwelkomen we opnieuw een aantal bekende VIER-programma’s. Zo presenteert Evy Gruyaert een nieuwe jaargang van 'Stukken van mensen'. Dina Tersago zien we dan weer in het tweede seizoen van 'Blind gekocht', terwijl Gilles De Coster met zijn kandidaten naar Griekenland trekt voor het achtste seizoen van kijkcijferkanon ‘De mol’. Ten slotte zien we ook Gert Verhulst en James Cooke terug. Zij presenteren later dit voorjaar opnieuw 'Gert Late Night'. Ook 'Love Island' maakt zich op voor een nieuw seizoen, net als 'De slimste mens ter wereld' en 'Dancing with the Stars'.


Bron: Het Laatste Nieuws

VIER

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Jillian Armacost is getrouwd met astronaut Spencer. Als hij in de ruimte is, is ze altijd bang dat er iets zal gebeuren. Dan wordt haar angst werkelijkheid. Tijdens een routinemissie verliest de aarde twee minuten het contact met de space shuttle. Niemand weet waarom. Spencer overleeft het voorval en terug op aarde lijkt alles in orde, maar Jillian vertrouwt het niet. Ze denkt dat haar man is veranderd. Wanneer ze zwanger wordt, begint ze nachtmerries te krijgen en wordt ze depressief. Het gevoel blijft knagen dat er iets mis is met haar man. Ze begint bang voor hem te worden en raakt steeds meer in de war. Wordt ze langzaam gek en is ze een gevaar voor zichzelf en haar ongeboren baby's? Of is ze terecht doodsbang voor haar echtgenoot?

'The Astronaut's Wife', film uit 1999 met oa. Johnny Depp en Charlize Theron, om 20.25 uur op VIJF.

Dossiers