Wat brengt VIER ons in 2020?

donderdag 16 januari 2020

Vanaf volgende week begint pakt ook VIER uit met nieuw voorjaarsschema. Daarin vinden we vooral bekende programma's. Nieuwe titels zien we vooral in het najaar. Zo werkt de zender momenteel aan een dagelijkse soap voor jonge, vrouwelijke kijkers die na de zomer te zien zou zijn. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Volgende week verwelkomen we opnieuw 'Huizenjager' en ook 'Expeditie Robinson', dat op donderdagavond de strijd aangaat met 'Vandaag over een jaar' (Eén) en 'Holland - België' (VTM). De week nadien begint het voorjaar pas echt op VIER, met een nieuw seizoen van 'Topdokters' en het nieuwe programma 'Help! Mijn borsten staan online' van Evi Hanssen. Later volgt ook 'Help! Mijn kind kijkt porno'. Ook nieuw is 'Influencers', een sketchreeks over sociale media, geregisseerd door Bart De Pauw. Ten slotte maken we ook kennis met 'Het parket', waarin Eric Goens het Openbaar Ministerie volgt.


Daarnaast verwelkomen we opnieuw een aantal bekende VIER-programma’s. Zo presenteert Evy Gruyaert een nieuwe jaargang van 'Stukken van mensen'. Dina Tersago zien we dan weer in het tweede seizoen van 'Blind gekocht', terwijl Gilles De Coster met zijn kandidaten naar Griekenland trekt voor het achtste seizoen van kijkcijferkanon ‘De mol’. Ten slotte zien we ook Gert Verhulst en James Cooke terug. Zij presenteren later dit voorjaar opnieuw 'Gert Late Night'. Ook 'Love Island' maakt zich op voor een nieuw seizoen, net als 'De slimste mens ter wereld' en 'Dancing with the Stars'.


Bron: Het Laatste Nieuws

VIER

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Wade Wilson is een voormalig elitesoldaat die nu aan de kost komt als huurling. Op een dag wordt hij smoorverliefd op de mooie callgirl Vanessa. Hun geluk is echter van korte duur, wanneer Wade aan een terminale vorm van kanker blijkt te lijden. Hij wordt echter benaderd door een mysterieuze man, die hem een experimentele behandeling voorstelt op basis van mutantengenen. Na een bijzonder pijnlijke kuur is Wades kanker inderdaad verdwenen en blijkt hij over superkrachten te beschikken. De behandeling heeft hem echter gruwelijk verminkt, en als de gemaskerde antisuperheld Deadpool gaat hij achter de persoon aan die hem zo heeft toegetakeld.

'Deadpool', film uit 2016 met oa. Ryan Reynolds, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers