Walter Grootaers coacht muzikale 60-plussers in 'The Voice Senior'

maandag 6 augustus 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2017

Binnenkort laten muzikale 60-plussers zien wat ze waard zijn op het podium van 'The Voice'. In het allereerste seizoen van 'The Voice Senior' overstijgt het zangtalent dan ook alle leeftijdsgrenzen.

Op gebied van coaching kunnen de kandidaten alvast rekenen op één van de meest energieke 60-plussers uit de Vlaamse rockscene. Niemand minder dan opper-Kreuner Walter Grootaers maakt immers zijn debuut als coach. Hij neemt naast 3 collega-coaches, die later worden bekendgemaakt, plaats in de draaistoelen.


Walter Grootaers is al 4 decennia lang frontman van De Kreuners en een begrip in de Vlaamse muziekwereld. Zijn publiek in enkele seconden op temperatuur krijgen, kan hij als de beste. Die ontembare passie voor muziek hoopt hij ook bij de kandidaten van 'The Voice Senior' te ontdekken. 'Ik word stilaan de ouderdomsdeken van de Vlaamse rock, maar zou me eerder de mascotte van die Vlaamse rock willen noemen', lacht Walter. 'Tegelijkertijd ben ik ook het levend bewijs dat het amuseren op een podium niet stopt na je 60ste. In 'The Voice Senior' wil ik graag naar gelijkgestemde zielen op zoek gaan: zangers en zangeressen die nog graag voluit gaan en het niet erg vinden als ze daar de volgende dag wat last van hebben (lacht).'

De opnames van 'The Voice Senior' gaan dit najaar van start. 60-plussers die een plekje willen bemachtigen in team Walter, of bij één van zijn collega-coaches, kunnen zich nog steeds inschrijven via vtm.be.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

In deze special blikt En terug op de Ronde van Vlaanderen van 2019. Ploegwagens, jury-wagens en moto's, de regie en de techniek, de persverantwoordelijken Guy en Willy, ex-coureur Lon van Bon... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De Ronde 103'. We volgen de koers door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen caf 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt. Adri van der Poel, vader van Mathieu, volgt de koers als waterdrager. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij zich herosch terugvecht naar de kop. Met tot slot toch teleurstelling wanneer zijn zoon net niet wint. En tenslotte is er de semi-onverwachte winnaar, Alberto Bettiol, die door een slim plan van zijn ploeg en met de hulp van een sterke Sep Vanmarcke de koers wint.

'De Ronde 103', om 21.30 uur op En.

Dossiers