Waarom het tweede seizoen 'Love Island' uitgesteld wordt

woensdag 12 februari 2020
Foto: RTL 5 - © RTL 2019

Er komt een nieuw seizoen van het realityprogramma 'Love Island'. Of dit op VIER of VIJF komt, is nog niet zeker. Wel is het zeker dat de start van het nieuwe seizoen veel later zal vallen.
En daar zitten onze Rode Duivels en de Olympische atleten voor iets tussen... SBS, de koepel boven de zenders VIER, VIJF en ZES wil de concurrentie van de drukke sportzomer immers vermijden. Zowel het EK voetbal als de Olympische Spelen zullen voor zware concurrentie zorgen. 'Love Island' zal dan pas in augustus een plaats in het programmaschema krijgen. Misschien zelfs als opener van het nieuwe tv-seizoen. Of dit op VIER of VIJF zal zijn, is nog niet uitgemaakt.

Bovendien wordt de tweede reeks niet meer gemaakt door het Vlaams productiehuis Lecter, maar wel door het Nederlandse ITV. Of dit ook zichtbaar wordt op het scherm, is af te wachten.

Bron: HLN


Lees ook:
Dit zijn de winnaars van 'Love Island 2019' - VIDEO
'Love Island' flopt (in Nederland)
Looking for love: Dit zijn de Islanders van 'Love Island 2019'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiële wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers