Vtm programmeert 'Zot Van Vlaanderen' op zaterdag

donderdag 16 september 2010

Het gloednieuwe programma 'Zot Van Vlaanderen' met Rani De Coninck gaat van start op zaterdag 2 oktober 2010 om 20.35 uur, na 'Familie' dus. Vtm wil daarmee blijkbaar opnieuw de zaterdagavond veroveren, nadat het jaren niet heeft geďnvesteerd in die avond. Op vrijdag blijven voorlopig de films op hun vaste stekje.

Zaterdag is altijd al een zwak dagje geweest op alle zenders. Behalve als 'FC De Kampioenen' op de proppen komt, noteren we vaak zwakke cijfers voor de grote zenders op de eerste weekenddag. 'Zot Van Vlaanderen' moet daar voor vtm dus iets aan veranderen.

'Zot Van Vlaanderen' is gebaseerd op de Nederlandse succesformule 'Ik Hou Van Holland' met Linda De Mol (zie filmpje). Elke week strijden vier teams van bekende landgenoten tegen elkaar in enkele ludieke rondes. Een live band zorgt voor de muzikale omlijsting.DOSSIER: Najaar 2010: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers