Vtm programmeert 'Zot Van Vlaanderen' op zaterdag

donderdag 16 september 2010

Het gloednieuwe programma 'Zot Van Vlaanderen' met Rani De Coninck gaat van start op zaterdag 2 oktober 2010 om 20.35 uur, na 'Familie' dus. Vtm wil daarmee blijkbaar opnieuw de zaterdagavond veroveren, nadat het jaren niet heeft genvesteerd in die avond. Op vrijdag blijven voorlopig de films op hun vaste stekje.

Zaterdag is altijd al een zwak dagje geweest op alle zenders. Behalve als 'FC De Kampioenen' op de proppen komt, noteren we vaak zwakke cijfers voor de grote zenders op de eerste weekenddag. 'Zot Van Vlaanderen' moet daar voor vtm dus iets aan veranderen.

'Zot Van Vlaanderen' is gebaseerd op de Nederlandse succesformule 'Ik Hou Van Holland' met Linda De Mol (zie filmpje). Elke week strijden vier teams van bekende landgenoten tegen elkaar in enkele ludieke rondes. Een live band zorgt voor de muzikale omlijsting.DOSSIER: Najaar 2010: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' fictie op En

John zijn handeltje op de terreinen van De Beco draait volop en hij verdient bakken geld. Alles loopt volgens plan, tot Ella een afschrift van de bank vindt en John confronteert met zijn leugens: hij had haar beloofd nooit nog crimineel werk te doen. Barry beslist om te werken met John, wat John vleugels geeft. Zeker omdat hij intussen ontdekt wat de zwakke plek van De Pelsmaecker is. Barry is intussen met andere dingen bezig: Julie Beckers.

'Over Water', om 20.50 uur op En.

Dossiers