Vtm programmeert 'Zot Van Vlaanderen' op zaterdag

donderdag 16 september 2010

Het gloednieuwe programma 'Zot Van Vlaanderen' met Rani De Coninck gaat van start op zaterdag 2 oktober 2010 om 20.35 uur, na 'Familie' dus. Vtm wil daarmee blijkbaar opnieuw de zaterdagavond veroveren, nadat het jaren niet heeft geïnvesteerd in die avond. Op vrijdag blijven voorlopig de films op hun vaste stekje.

Zaterdag is altijd al een zwak dagje geweest op alle zenders. Behalve als 'FC De Kampioenen' op de proppen komt, noteren we vaak zwakke cijfers voor de grote zenders op de eerste weekenddag. 'Zot Van Vlaanderen' moet daar voor vtm dus iets aan veranderen.

'Zot Van Vlaanderen' is gebaseerd op de Nederlandse succesformule 'Ik Hou Van Holland' met Linda De Mol (zie filmpje). Elke week strijden vier teams van bekende landgenoten tegen elkaar in enkele ludieke rondes. Een live band zorgt voor de muzikale omlijsting.DOSSIER: Najaar 2010: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Mij Overkomt Het Niet' (foto: Eén - © VRT 2019)

De scouts van Izegem zijn op kamp aan het meer van Bütgenbach, wanneer plots de 15-jarige Sebastiaan verdwijnt. Terwijl de Cel Vermiste Personen op zoek gaat naar de jongen, beginnen zijn ouders aan een lange terugrit uit Spanje. Voor de leiding is het bang afwachten: vinden ze Sebastiaan terug, en hoe zullen zijn ouders reageren?

'Mij Overkomt Het Niet', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers