VTM plant nieuwe reeks 'Dancing On Ice'

zondag 11 maart 2007

Vrijdag keek Vlaanderen massaal naar de overwinning van ex-basketter Pieter Loridon in 'Sterren op de Dansvloer' op VTM. Presentatoren Francesca Vanthielen en Jacques Vermeire sloten een uiterst succesvol seizoen af met een spetterende aflevering.

D


e tweede reeks 'Sterren op de Dansvloer' is erg goed geweest voor VTM. De serie haalde gemiddeld een miljoen kijkers en scoorde daarmee beter dan de eerste reeks. Pieter Loridon, ex-basketbalspeler en ex-vriend van Phaedra Hoste, ontpopte zich al gauw tot publiekslieveling en werd uiteindelijk eindwinnaar van de populaire danswedstrijd. Duidelijk is dat Vlaanderen méér wil...

Francesca Vanthielen speelde daar vrijdagavond handig op in én liet zich 'toevallig' ontglippen dat het dansvertier op de Vlaamse televisie nog lang niet afgelopen is. De presentatrice kondigde na afloop van 'Sterren op de Dansvloer' aan dat er in september een nieuwe reeks komt van 'Dancing On Ice', of 'Sterren op de Dansvloer' op het ijs.

VTM zal naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe reeks van 'Dancing On Ice' niet meer co-produceren met de Nederlandse commerciële zender RTL 4. Die zender maakt normaliter geen nieuwe reeks meer van het ijsdansprogramma. In Nederland wordt momenteel de tweede serie van 'Dancing On ice' uitgezonden en dat kan bezwaarlijk een succes genoemd worden. Afwachten dus wat VTM precies zal doen.

DOSSIER: Dancing On Ice

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De laatste dagen van WOII. De 19-jarige korporaal Willi Herold vindt een achtergelaten uniform van een kapitein van de Duitse luchtmacht. Vermomd als Hauptmann Herold verzamelt Willi soldaten om een denkbeeldige opdracht uit te voeren.

'Cinema Canvas - Der Hauptmann', film uit 2017 met oa. Max Hubacher, om 21.25 uur op Canvas.

Dossiers